Eaton 3S Mini UPS on tähän mennessä pienin UPS-laite, ja se on erityisesti suunniteltu pitämään tärkeimmät laitteet, kuten WiFi-reitittimet, IP-kamerat ja muut älylaitteet käynnissä kotona tai toimistossa. Sähkökatkon sattuessa 3S Mini antaa virtaa siihen kytketylle laitteelle akustaan ja pitää sen toimintakunnossa. Se kykenee esimerkiksi pitämään IP-kameran käynnissä jopa viisi tuntia tai laajakaistaliittymän wifi-tukiaseman noin kaksi tuntia.

Pienikokoinen laite ja hyvä suorituskyky

3S Mini on monikäyttöinen, helppo asentaa ja käytännössä äänetön. Se liitetään älylaitteeseen, minkä jälkeen UPS antaa akustaan virtaa liitettyyn laitteeseen jos sähkönjakelussa on katkoksia.

Yhteensopiva monenlaisten laitteiden kanssa

Oletuksena 3S Mini toimii 12 voltin jännitteellä, joka sopii useisiin kotona oleviin laitteisiin, mutta jännite voidaan vaihtaa tarvittaessa. Valittu jännite näkyy laitteen kyljessä olevista LED-valoista. Valittavana on neljä lähtöjännitettä (9 V, 12 V, 15 V ja 19 V) ja laitteen mukana tulee neljä virtaliitintä, jotka ovat yhteensopivia useimpien laitteiden kanssa.

Akku antaa virtaa jopa 5 tunnin ajan

WiFi-vahvistimille, IP-kameroille, suoratoistoon, pelaamiseen jne.

Hiljainen ja käyttäjäystävällinen

Tiedämme kuinka tärkeää tiedon jakaminen on, jotta voit ladata lisää materiaalia, laittaa oman logosi päälle ja käyttää omassa asiakasviestinnässäsi!

Lataa materiaali Katso video


Olemme täällä sinua varten

Ota meihin yhteys ALSOn kautta - Marko Aalto & Vesa Sutelainen