Contour Designin ergonomiset toimistotarvikkeet sopivat erinomaisesti kaikille, jotka työskentelevät pitkäkestoisesti toimistossa tai kotona. RollerMouse ja Balance Keyboard ovat osoittautuneet erinomaisiksi välineiksi kivun ja vaivojen estämisessä. Lisäksi ne parantavat toimistotyöntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia.

Contour Design esittelee nyt uuden Laptop Riser -telineen, joka täydentää ergonomista työpistettä niin toimistossa kuin kotonakin. Laptop Riser -teline nostaa kannettavan tietokoneen tai tabletin näytön silmien tasolle, jolloin kehon asento säilyy terveellisenä ja luonnollisena. Se ehkäisee niskan, hartioiden ja selän kipuja ja jännityksiä, joten voit työskennellä tietokoneella mukavasti tuntikausia.

Kätevä toisen näytön ratkaisu

Jos vietät paljon aikaa toimistossa, sinulla on jo todennäköisesti käytössäsi suuri näyttö, hiiri ja näppäimistö. Monet toimistotyöntekijät käyttävät kannettavaa tietokonetta toisena näyttönä, ja Laptop Riser -teline tarjoaa helpon tavan sen toteuttamiseen. Telineen tukeva alumiinirunko näyttää hyvältä ja vie vain vähän tilaa työpöydällä, joten tilaa jää runsaasti tärkeille tehtäville.

Täydellinen paketti kotitoimistoon

Etätyön tekemisen ei pitäisi aiheuttaa kipua ja vaivoja. Joskus näin kuitenkin tapahtuu, koska monet meistä eivät ole luoneet kotiin kunnollista työpistettä. Contour Designin ergonominen RollerMouse-hiiriohjain, Balance Keyboard -näppäimistö ja Laptop Riser -teline tarjoavat välineet täydelliseen työpisteeseen, jossa kannettavan tietokoneen näyttö on silmien tasolla, jolloin asentosi on hyvä ja voit työskennellä tuottavasti tuntikausia.