MARKKINOINTIMATERIAALIA

Jos haluat jakaa edellä mainitut tiedot asiakkaillesi, olemme luoneet valmiin sähköpostiviestin ja LinkedIn -materiaalia, jotka voit ladata tästä.

Lataa tästä

Contour Designin ergonomiset toimistotarvikkeet sopivat erinomaisesti kaikille, jotka työskentelevät pitkäkestoisesti toimistossa tai kotona. RollerMouse ja Balance Keyboard ovat osoittautuneet erinomaisiksi välineiksi kivun ja vaivojen estämisessä. Lisäksi ne parantavat toimistotyöntekijöiden terveyttä ja hyvinvointia.

Contour Design esittelee nyt uuden Laptop Riser -telineen, joka täydentää ergonomista työpistettä niin toimistossa kuin kotonakin. Laptop Riser -teline nostaa kannettavan tietokoneen tai tabletin näytön silmien tasolle, jolloin kehon asento säilyy terveellisenä ja luonnollisena. Se ehkäisee niskan, hartioiden ja selän kipuja ja jännityksiä, joten voit työskennellä tietokoneella mukavasti tuntikausia.

Osta tästä

Täydellinen ratkaisu toiselle näytölle

Luultavasti sinulla on jo suuri näyttö, hiiri ja näppäimistö. Monet toimistotyöntekijät käyttävät kannettavaa tietokonettaan lisänäyttönä. Laptop Riserillä se onnistuu vieläkin helpommin, ja se vie vain vähän tilaa työpöydällä.

Uusi kumppanisi kotitoimistossa

Etätyöskentelyn ei pitäisi aiheuttaa kipua tai epämukavuutta. Yhdessä Balance-näppäimistön ja RollerMouse-hiiren kanssa Contour Designin ergonominen Laptop Riser mahdollistaa kannettavan tietokoneen täydellisen sijoittamisen silmien korkeudelle, mikä varmistaa sinulle hyvän työasennon ja monia tuottavia työtunteja.