Kasvata kauppaa Contour Designin avulla.

Contour Design tarjoaa apua asiakkaan työympäristön kokonaisergonomian arviointiin. Pyydä Contour Design mukaan loppuasiakaskäynnille tuomaan lisäarvoa ergonomian avulla.

Omistetut resurssit

Contour Designilla on resursseja, jotka toimivat yhteistyössä sinun ja jälleenmyyjien sekä loppuasiakkaidesi kanssa Contour Designin liidien luomiseksi ja siten myynnin kasvattamiseksi molempien osapuolten eduksi. Meillä on mahdollisuus osallistua asiakaskokouksiin, esityksiin, tapahtumiin, kokouksiin jne.

Ilmaiseksi

Tämä on täysin ilmaista eikä vaadi sitoutumista. Hyödynnämme asiakkaiden kiinnostuneisuuden suuntautumista ja viemme yhdessä sopimukset päätökseen.

Paikallinen läsnäolo

Meillä on myyntiedustajia neljässä Pohjoismaassa, joten yhteydenotto voi tapahtua paikallisella kielellä. Se antaa meille mahdollisuuden olla lähellä asiakasta yhteydenotosta asiakastapaamiseen. Voimme näin myös huomioida mahdolliset kulttuuriset erot ja ymmärtää kunkin asiakkaan erityiset tarpeet.

PYYDÄ APUA ASIANTUNTIJALTA ASIAKKAAN TYÖMPÄRISTÖN JA KOKONAISERGONOMIAN ARVIOINTIIN

Edustajamme ovat sekä toimistoergonomian että tietysti myös Contour Designin tuotteiden asiantuntijoita. Otamme asiakkaan huomioon kokonaisvaltaisesti: mahdolliset toimistotyöskentelystä johtuva kivut, työympäristön, huonekalujen mittasuhteet, säädettävyyden, sijoittelun, hiiren ja näppäimistön sekä näiden käyttötottumukset. Työympäristöön vaikuttaa myös valaistus, äänitaso, tilan käyttö ja lämpötila. Contour Designin tuotteiden suosittelemisen lisäksi voimme auttaa myös yleisesti ergonomiassa ja jakaa harjoitusohjeita työpäivän tauottamisen tueksi.

KOKEILE JA OSTA

Edellä mainittujen vaihtoehtojen lisäksi haluaisimme myös tarjota asiakkaallesi ilmaisen Try & Buy -jakson, jotta selviää mikä tuotteistamme sopii juuri hänelle parhaiten

Ota yhteyttä

Kasvata kauppaa Contour Designin avulla. Pyydä Contour Design mukaan loppuasiakaskäynnille tuomaan lisäarvoa ergonomian avulla.

Charlotte Jakobsen

Tanska

Mobil: +45 53 61 07 47

Kontakt

Ewa Karlsson

Ruotsi

Mobil: +46 726 010 741

Kontakt

Lotta Heinmar

Ruotsi

Mobil: +46 790 06 66 81

Kontakt

Trond Næss

Norja

Mobil: +47 97 41 07 03

Kontakt

Maija Korpi

Suomi

Mobil: +358 457 201 227

Kontakt