Jos etsii terveellistä ja kivutonta vaihtoehtoa perinteiselle tietokonehiirelle, Contour Designin RollerMouse tarjoaa ratkaisun.

Kivutonta vaihtoehtoa perinteiselle

RollerMousen mullistava RollerBar-ohjaustanko mahdollistaa molempien käsien käyttämisen työskentelyyn, mikä vähentää toistuvien liikkeiden määrää työpäivän aikana. RollerBar lisää työskentelyn vaihtelevuutta, mikä puolestaan parantaa ryhtiä ja työasentoa. Se on yksi parhaista tavoista ehkäistä tietokonetyöhön liittyviä kipuja ja rasituksia. Lisäksi RollerMousen osoittimen nopeus ja napsautuksiin tarvittava voima ovat käyttäjän säädettävissä, mikä vähentää tarvetta liikutella käsiä ja ehkäisee kipuja ja rasitusta.

Ehkäise kipuja ja rasitusta

Tuntikausien työskentely perinteisellä tietokonehiirellä altistaa käsien, käsivarsien ja hartioiden kivuille ja rasitukselle. Contour Designin mullistava RollerMouse on yksi helpoimmista tavoista ehkäistä rasitusta ja tehdä työpäivistä entistä terveellisempiä ja kivuttomampia.

Yksi tehokkaimmista tavoista ehkäistä perinteisen tietokonehiiren käytöstä johtuvia kipuja ja rasituksia on neutraalissa asennossa työskentely, jolloin käsivarret ovat koko ajan keskitettyinä ja lähellä kehoa. Keskitetty ja neutraali asento lyhentää hiiren ja näppäimistön välistä etäisyyttä, jolloin työtehtävien suorittamiseen tarvittava työskentelyalue pienenee ja kurottelu vähenee. RollerMouse mahdollistaa pienen työskentelyalueen ja ehkäisee kipuja ja rasituksia, sillä se vähentää käden, käsivarsien ja hartioiden rasitusta.

Yhdistä Balance Keyboardin kanssa

Balance Keyboard on suunniteltu yhteensopivaksi RollerMouse Redin, Red plussan ja Free3:n kanssa. Kun käytät näppäimistöä yhdessä RollerMousen kanssa, pääset vieläkin lähemmäksi työpistettäsi ja yletyt helpommin ohjaustankoon ja näppäimistölle. Sen ergonomisen muotoilun, säädettävien jalkojen ja kallistusmahdollisuuden ansiosta voit helposti säätää näppäimistön negatiiviseen, neutraaliin tai positiivisen kirjoituskulmaan.

Osta RollerMousen kanssa

Try and Buy

Etsitkö hyvää, ergonomista vaihtoehtoa perinteiselle tietokonehiirelle? Silloin Contour Design RollerMouse on vastaus. Anna asiakkaidesi kokeilla tuotetta ilmaiseksi ennen tilauksen tekemistä Contourin Try & Buy -ohjelman avulla. Kokeilujakso on täysin ilmainen ja ilman ostositoumusta.

Tutustu lisää