Tietoa ASUSista

ASUS Businessin visiona on luoda autonomiaa ja täydellisen vapauden tunne, joka perustuu siihen, että voit tehdä mitä haluat. Tarjoamamme ratkaisut parantavat tuottavuuttasi työpaikalla, ja tarjolla on myös mobiiliratkaisuja, joilla voit työskennellä haluamallasi tavalla missä vain. ASUS on ollut kolmen vuosikymmenen ajan teknisen kehityksen edelläkävijä, ja ASUS Business -yritysratkaisumme ovat nyt entistäkin pidemmälle kehitettyjä. Yhdistämme hienostuneen muotoilun ja korkean suorituskyvyn innovatiivisiin ratkaisuihin, jotka mahdollistavat tuottavuuden aivan uusin tavoin. Me huolehdimme tekniikasta, jotta sinä voit keskittyä tehtävääsi.

Katso kaikki ASUS Business -tuotteet

ENTERPRISE

ASUS Business Enterprise -kokoonpanomme kattaa kaikki suuren organisaation tarpeet yksinkertaisista perustuotteista erityisiin työtehtäviin tarkoitettuihin kehittyneempiin vaihtoehtoihin.

Katso kaikki tuotteet

SMALL OFFICE

ASUS Business Small Officen ansiosta toimistosi ei enää rajoita sinua. Haluamme, että voit työskennellä yhtä tehokkaasti missä vain.

ASUS ZenBook Duo

UX481

  • Työskentele kaikkialla kuin toimistossa ScreenPad Plus -lisänäytön ansiosta
  • Tehokas 10. sukupolven i7-suoritin ja NVIDIA-grafiikkasuoritin
  • Pantone-sertifioitu NanoEdge FHD -näyttö, jossa on 100 %:n sRGB-väriavaruus

Katso kaikki tuotteet

CONTENT CREATION

ASUS Business Content Creation koostuu tarkoin harkituista tuotteista, jotka on suunniteltu sekä inspiroimaan että luomaan entistä suurempia luovia mahdollisuuksia tehokkaan laitteiston avulla.

ProArt StudioBook

W700

  • 17” WUXGA Pantone validoitu näyttö jossa on laaja väriavaruus ja tarkkuus
  • Yhtä tehokas ja suorituskykyinen kuin pöytätietokone
  • Quadro T1000-grafiikka joka toimii saumattomasti kuvanmuokkauksen ja video-renderointin aikana
  • Ohut, kannettava ja tyylikäs muotoilu

Katso kaikki tuotteet

TELAKOINTI

ASUS-telakointiaseman avulla saat kannettavallesi enemmän yhdistettävyysmahdollisuuksia. Voit esimerkiksi käyttää ulkoisia näyttöjä ja hyödyntää useampia liitäntöjä lisälaitteita varten tuottavuuden tehostamiseksi.

Katso kaikki tuotteet