Valitse tehokkain tie!

AMD:n tehokkailla prosessoreilla

Muutoskyky on tärkeää – ja niin on myös joustavuus. Nykyaikainen työvoima tarvitsee tehokkaan käsittelytehon, jotta ”työskentele missä tahansa -mentaliteetti” voidaan toteuttaa. AMD Ryzen™ -prosessorit ja PRO-tekniikoilla varustetut AMD Ryzen™ -prosessorit näyttävät tietä turvallisemmalle, tehokkaammalle ja ammattimaisemmalle jokapäiväiselle yritykselle pienyrityksistä suuryrityksiin.

AMD-prosessoreita käytetään maailman tehokkaimmissa supertietokoneissa, palvelimissa, tietokoneissa ja pelikokemuksissa. Joten miksi hukkaat edelleen aikaa täydellisen komponentin etsimiseen?

Nopeimmin kasvava kaupallinen prosessoribrändi näyttää tietä:

TUOTTAVUUDEN
TEHOSTUS

AMD:n tehokkuus perustuu edistyneimpään tekniikkaan reagoivien tietojenkäsittelykokemusten takaamiseksi. Yrityskäyttöön tarkoitetut mobiiliprosessorit sisältävät jopa 8 ydintä, kun taas yrityskäyttöön tarkoitetuissa työpöytäkoneissa prosessoreita on jopa 12 – muut toimittajat eivät pysty takaamaan tällaista tuottavuutta.

TYÖKUORMIEN
HALLINTA

Ryzen- ja Ryzen PRO -prosessorit on suunniteltu tukemaan yhä useampia samanaikaisia tehtäviä ja visuaalisia työkuormia toimistosovelluksista ja videoneuvotteluista tietojen läpikäymiseen, koodin rakentamiseen tai videoiden renderointiin.

TURVALLISUUDEN INNOVAATIOT

Voitko nimetä prosessorin, joka auttaa suojaamaan tietoja, välttämään seisokkeja ja vähentämään resurssien kulutusta? Me voimme: AMD Ryzen™! AMD-arkkitehtuuri auttaa torjumaan nykyaikaisia tietoverkkohyökkäyksiä, integroitu AMS Secure Processor auttaa suojaamaan tietojen luottamuksellisuutta ja AMD Memory Guard (PRO-tekniikalla varustetut prosessorit) varmistaa järjestelmän muistin reaaliaikaisen salauksen, mikä suojaa fyysisiltä hyökkäyksiltä.

Käy AMD Partner Hub -portaalissa, jos tarvitset myyntityökaluja ja -koulutusta,
tapaustutkimuksia tai tietotaulukkoja!

AMD luo tehokkaimmat ratkaisut

Tehokas tietojenkäsittely

AMD Ryzen™

Suunniteltu kuluttajatason ja kaupallisiin
kannettaviin tietokoneisiin ja pöytätietokoneisiin

OSTA NYT

AMD Epyc™

Suunniteltu tietokeskuksille

OSTA NYT

Uusin avustaja yrityksille: AMD Ryzen™ 9 PRO

Suorituskykyisiä ja tehokkaita AMD Ryzen 9 Pro -prosessoreita tukee maailman kehittynein 7 nm:n prosessoriydintekniikka. Tämä asettaa uuden tason tehokkaalle suorituskyvylle, joka soveltuu täydellisesti pienempiin tehdasjärjestelmiin. AMD Ryzen™ 9 PRO 3900 tarjoaa jopa 118 % paremman laskentatehokkuuden kuin Core i7-9700 samalla 65 W:n TDP-arvolla.

Haluatko lisää tietoa? Contact us now!

Stay on track! AMD news & promotions

Tehokas tietojenkäsittely muuttaa tapaa, jolla elämme, työskentelemme, pelaamme, opimme ja kommunikoimme.
Tässä ovat uusimmat kehitykset ja kampanjat: