EPOS julkistaa
IMPACT 1000

- vallankumouksellinen kuulokesarja, joka perustuu koneoppimiseen ja vähentää aivojen väsymistä nykyaikaisissa avokonttoreissa.

Lue lisää Tutustu EPOS Impact 1000 -kuulokkeisiin

IMPACT 1000 - on-ear Bluetooth®
-kuulokkeet, joissa on tulevaisuuden teknologiaa.

IMPACT 1000 -sarja on ensimmäinen kuuloke, joka on suunniteltu vastaamaan keskustelujen haasteisiin uusissa avokonttoriympäristöissä. Nämä kuulokkeet on suunniteltu auttamaan työssään paljon puhuvia ammattilaisia keskittymään mielekkääseen vuoropuheluun niin, että aivotoiminta on minimaalista kuuntelemiseen ja olennaisten asioiden ymmärtämiseen. EPOS IMPACT 1000 on suunniteltu auttamaan aivoja kuuntelemaan ja ymmärtämään, vaikka toinen osallistujista olisi meluisassa ympäristössä. Tämä vähentää aivojen väsymistä keskustelun molemmille osapuolille hyödyntämällä hybridiadaptiivista aktiivista melunvaimennusta (ANC) ja alan johtavaa EPOS AI™:n tukemaa adaptiivista äänentunnistusta.

IMPACT 1000 hyödyntää alan johtavaa puheentunnistusteknologiaa. Soveltamalla koneoppimisteknologiaa IMPACT 1000 tunnistaa, mitkä äänet on vaiennettava käyttäjän ympäristössä ja mitä ääniä on vahvistettava. Yhdessä tämä luokkansa paras ratkaisu ratkaisee nykyaikaisten työympäristöjen haasteet, jolloin työntekijät voivat estää ei-toivottuja ääniä ja luoda häiriöttömiä työkokemuksia keskusteluun osallistujille.

Tutustu EPOS Impact 1000 -järjestelmään