RollerMouse Pro on toinen
Contour Designin kahdesta uudesta hiirimallista

Paras ergonominen hiiri on se,
joka on sinulle räätälöity

Ergonomia kohtaa muotoilun – Uudista työpisteesi
innovatiivisella ergonomialla

”Älä koskaan tingi terveydestä ja onnellisuudesta”
Meille mikään ei ole tärkeämpää.

RollerMouse Pro ja SliderMouse Pro ovat uusimmat Countour-valikoiman tuotteet, ja niissä yhdistyvät esteettinen muotoilu ja älykkäät ominaisuudet, jotka auttavat pitämään kehosi jännittymättömänä. Onnellisuus ja tuottavuus työssä kulkevat yhdessä tasapainoisen, vaivattoman työskentelyasennon kanssa. Haluamme muuttaa toimistotyön suunnan ja luoda terveempiä tapoja, jotka optimoivat hyvinvoinnin ja auttavat ehkäisemään tulevia vaivoja.

Työn muututtua toimiston ja kodin väliseksi hybridityöskentelyksi, Contour tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka miellyttävät silmää ja sopivat niin kotitoimistoon kuin työpöydälle toimistoon. RollerMouse Pro- ja SliderMouse Pro-hiiremme on suunniteltu skandinaavisiin muotoiluperiaatteisiin perustuen ja niissä yhdistyvät korkea laatu ja minimalistinen muotoilu.

Lyhyesti sanottuna olemme luoneet tuotteita, jotka täyttävät korkeimmat ergonomiset standardit ja joita sinun ei tarvitse vieraiden tullessa piilottaa pöytälaatikkoosi. Ne saattavat jopa herättää keskustelua.

SliderMouse Pro – Uusi muotoilu ja parempi ergonomia navigationbar-tangon ansiosta

Täysin uusi Contour SliderMouse Pro on osa seuraavan sukupolven ergonomisia ratkaisuja ja siinä yhdistyvät erinomainen toiminnallisuus ja huomiota herättävä skandinaavinen muotoilu. Anna käsivarsiesi levätä luonnollisessa, rennossa asennossa vartalosi edessä saavuttaaksesi jännittymättömän asennon.

  • Paranna hyvinvointia ja tuottavuutta työasennolla, joka ei rasita kehoa.
  • Sopeutuu fyysisiin tarpeisiisi ja tyylillisiin mieltymyksiin.
  • Ohjaa liukupalkkia molemmilla käsillä ja napsauta kevyimmälläkin kosketuksella.

RollerMouse Pro – Yhdistää muotoilun ja toiminnallisuuden ergonomiseksi kokonaisuudeksi

Huolehdi työhyvinvoinnistasi ennakoivasti. RollerMouse Prossa yhdistyvät erinomaiset ominaisuudet ja upea, minimalistinen skandinaavinen muotoilu, jotka auttavat ehkäisemään vammoja ja kipua. RollerMouse Pro optimoi ryhtiäsi mahdollistamalla työskentelyn kädet lähellä vartaloa.

  • Työskentele tietokoneen ääressä mukavasti ja jännittämättä ja lisää näin hyvinvointiasi.
  • Sopeutuu fyysisiin tarpeisiisi ja tyylillisiin mieltymyksiin.
  • Ohjaa rullapalkkia molemmilla käsillä ja napsauta kevyimmälläkin kosketuksella.

Uudista työasemasi

Tutustu RollerMouse Pro- ja SliderMouse Pro-tuotteisiin, joissa yhdistyvät miellyttävä muotoilu ja älykkäät ominaisuudet, jotka auttavat pitämään kehosi jännittymättömänä.

Lataa SoMe- ja HTML-mallimme