1. Back

30.8.2019 - Tampere

ALSO vahvistaa yhteistyötään Polyn kanssa

ALSO ja Plantronics ovat tehneet hedelmällistä yhteistyötä jo vuosia. Plantronicsin ja Polycomin yhdistymisen myötä syntyi teknologiayritys Poly, jonka tavoitteena on mahdollistaa ihmisten välinen viestintä ja yhteistyö paikasta ja alustasta riippumatta. Poly tarjoaa vertaansa vailla olevan valikoiman helposti integroitavissa olevia video- ja audiotuotteita sekä laitteita tukevia palveluratkaisuja.

ALSO ja Poly haluavat tarjota yhdessä uudenlaisia laite- ja palvelukokonaisuuksia koko ajan kehittyvässä connectivity-markkinassa. ”Strategiamme on mahdollistaa suurella sydämellä kumppaneidemme menestys ja tässä partneruudessa se kiteytyy hienosti yhdistäen laite- ja palveluvalikoimamme yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi”, sanoo ALSO Finlandin toimitusjohtaja Hans-Mikael Helenius.

”Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyömme syvenemiseen, joka laajenee nyt myös ALSOn palvelupuolelle. Suureen osaan laitteista myydään Microsoftin ohjelmistopaketit meidän pilvimarkkinapaikkamme kautta. Lisäksi me esiasennamme laitteet tietoturvallisessa logistiikkakeskuksessamme ja kuljetamme laitteet aina perille saakka”, kommentoi ALSOlla Business Managerina toimiva Terhi Sorvali.

”Näemme ALSOn tarjoaman kokonaisvaltaisen laite- ja palveluvalikoiman isona mahdollisuutena ja lähdemme innolla tähän yhteistyöhön”, sanoo Chi Peng, Head of Channels, Nordics Polylta.

”Polyn mahtava tuotevalikoima täydentää toimistokokonaisuuksien valikoimaamme ja voimme tuottaa Office as a service -kokonaisuuden kk-veloituksella kumppaneillemme”, sanoo ALSOn Sales Manager Johan Palander.