1. Back

5.8.2019 - Tampere

ALSO Finland ja OnePlus yhteistyöhön – OnePlus 7 -sarjan puhelimet myyntiin heti

ALSO Finland Oy ja OnePlus ovat tehneet sopimuksen OnePlus-matkapuhelinten myynnin aloittamisesta. Merkittävä sopimus laajentaa ALSOn mobiilivalikoimaa laadukkailla Android-laitteilla, joita luotettavat ja sertifioidut elinkaariratkaisut täydentävät. Tuoreen yhteistyön myötä OnePlus 7- ja OnePlus 7 Pro -puhelimien myynti ALSO Finlandilla alkaa välittömästi.

  • Strateginen tavoitteemme palvella asiakkaitamme ja kumppaneitamme suurella sydämellä vahvistuu tämän sopimuksen myötä entisestään. OnePlus on lunastanut paikkansa puhelinvalmistajien kärkijoukossa. Tämän sopimuksen ja ALSOn laajan palveluvalikoiman myötä mahdollistamme B2B-asiakkaidemme liiketoiminnan kasvun. Tämä on meille upea mahdollisuus ja aloitamme innoissamme yhteistyön OnePlusin kanssa, sanoo ALSO Finlandin toimitusjohtaja Hans-Mikael Helenius.
  • OnePlus-puhelimet ovat olleet jo pitkään yrittäjien suosiossa tehokkuutensa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi, ja kiinnostus on kasvanut tasaisesti myös keskisuurissa ja suurissa yrityksissä. Trendi on, että sekä yritykset että suomalaiset kuluttajat ostavat entistä laadukkaampia puhelimia. Suomessa brändimme on jo riittävän kypsä myös isojen organisaatioiden valikoimaan. Nyt on siis oikea aika kasvattaa saatavuuttamme ja keskittyä vahvasti myös B2B-markkinaan. Suomen johtavana ICT-tukkurina Also Finland on luonnollinen valinta uudeksi yhteistyökumppaniksemme, sanoo OnePlus Suomen ja Baltian maajohtaja Tuomas Lampén.

Lisätietoja:

Terhi Sorvali, Business Manager, ALSO Finland Oy, +358 40 779 9925, terhi.sorvali@also.com

Heidi Penttinen, viestintäpäällikkö, OnePlus Suomi, +358 45 139 3229, heidi.penttinen@oneplus.com

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT-alan tukkuri ja täyden valikoiman tuote- ja palvelutoimittaja. Markkinapaikkamme tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden hankkia yksilöllisiä tuote- ja palveluratkaisuja. ALSO Finland tarjoaa laajan tukkutuotevalikoiman lisäksi logistiikka-, rahoitus-, konfigurointi-, tietotekniikka- ja pilvipalveluita. ALSO Finlandin pääkonttori sijaitsee Tampereella. Lisäksi ALSO Finlandilla on logistiikkakeskus Pirkkalassa ja toimipiste Espoossa. ALSO Finland on osa kansainvälistä ALSO-konsernia.

OnePlus on kansainvälinen mobiiliteknologiayhtiö, joka haastaa teknologian perinteisiä käsitteitä. ”Never Settle” -asenteen ympärille perustettu OnePlus tuottaa erinomaisesti suunniteltuja laitteita, joille on ominaista ensiluokkainen laatu ja tehokas laitteisto. OnePlus kasvaa yhdessä käyttäjä- ja faniyhteisönsä kanssa. Lisätietoja osoitteessa www.oneplus.com.