1. Back

21.5.2019 - Tampere

Nimityksiä ALSOssa

Olemme ottaneet strategiseksi tavoitteeksemme rakentaa yhä läheisempää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja parantaa näin asiakaskokemusta. Uskomme tämän johtavan kasvuun niin asiakkailla, kumppaneilla kuin ALSOlla. Yhtenä keinona parantaa asiakkaiden hoitoa olemme muokanneet myyntiorganisaatiota ja rakentaneet uudet tiimit palvelemaan eri asiakasryhmiä.

Account Manager -tiimimme palvelee kaikkia asiakkaitamme kaupallisissa asioissa ja yhteistyön kehittämisessä. Asiakaspalvelumme on ottanut tavoitteeksi lyhentää vasteaikoja uusilla toimintamalleilla.

Nimityksiä myynnissä

Myyntiä meillä tukevat yritystuotteiden tuoteryhmien myyntipäälliköt Eetu Piippo, Heidi Tölli ja Johan Palander.

Eetu Piippo ja Heidi Tölli on nimitetty PC-yritystuotteiden tuoteryhmän myyntipäälliköiksi. Molemmilla on pitkä kokemus ALSOsta ja ALSOn asiakkaista. Johan Palander jatkaa AV/DS-tuoteryhmän myyntipäällikkönä.

Nimityksiä tuoteorganisaatiossa

Tommi Härmä on aloittanut HP-tuotepäällikkönä. Tommin vastuulla on koko HP Commercial PC valikoima oheislaitteineen. Tommilla on useamman vuoden kokemus B2C-myyntitiimin vetäjän tehtävistä sekä vahva kiinnostus alan muutokseen ja tietokoneisiin jo nuoresta asti.

Henri Hellsten on aloittanut HP Product Sales Managerina. Henri tulee erikoistumaan HP:n tehotyöasemiin ja laajaan kanavaan. Henrillä on pitkä kokemus sekä B2B- että B2C-myynnistä.

Tommin ja Henrin kanssa jatkavat talon parhaat HP-asiantuntijat Heli Rissa, Iina Virkki sekä Rua Ismail.

Ilse Salminen aloitti ALSOlla Fujitsun PC-tuotepäällikkönä. Hänellä on 20 vuoden monipuolinen myynti- ja markkinointitehtävistä eri aloilta.

Ilsen työparina jatkaa Sales Specialist Vesa Sutelainen.

Lenovo-tiimi vahvistuu. Petra Mattila siirtyi ALSOn sisällä Lenovo Commercial PC-tuotepäälliköksi. Hän tulee työskentelemään yhdessä Harri Ihlbergin ja Fanny Tammen kanssa Lenovo Commercial -tuotteiden parissa.

Jesse Kari aloitti Asus & Microsoft Surface tuotepäällikkönä. Jessellä on kokemusta kuluttajapuolen myynnistä ja asiakaspalvelusta.

Julius Tuominen aloitti tuotepäällikkö nimetyille päämiehille: 3Dconnexion, Contour Design, OKI ja Lexmark. Juliuksen aikaisempi työkokemus on painottunut hyvin pitkälti B2B-kaupan puolelle muun muassa myynnin ja asiakaspalvelun parista. Lisäksi Julius on opiskellut työn ohella markkinointia viimeiset 3 vuotta Jyväskylän kauppakorkeakoulussa ja kuluneen kevään aikana hän on kirjoittanut kandidaatin tutkielman aiheesta Jälleenmyyjien ostokäyttäytyminen uuden B2C tuotteen lanseerausvaiheessa.

Matias Hakala siirtyi ALSOn sisällä ja vastaa tuotepäällikkönä nimetyistä päämiehistä: 3M, Kyocera, Canon ja Fellowes.