9.5.2019 - Tampere

ALSO rakentaa IoT-ekosysteemiä

ALSO IoT -ekosysteemi on yritysten, oppilaitosten ja muiden toimijoiden muodostama liiketoimintaverkosto, joka tarjoaa datan käyttöönottoon soveltuvia uusia sekä kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan ja päivittäisten operaatioiden parantamiseen ja uudistamiseen.

Kumppaneina tällä hetkellä ovat Microsoft, Hewlett Packard Enterprises, KPMG, PTC, Ormuco sekä IoT allianssi, joka muodostuu yhteenliittymästä, johon kuuluvat mm. Solita, DNA, Haltian, Virelabs, IBM, elfGROUP, Testimate, Unseen Technologies, IBM sekä Wazombi Labs.

Tavoitteena on tarjota helposti käyttöönotettava ja kustannustehokas työkalupakki yritysten datan turvallisen käyttöönottoon ja sen hyödyntämiseen liiketoiminnan, operatiivisen toiminnan ja käytännön työn parantamiseen sekä uudistamiseen. Ratkaisut keskittyvät teollisuuden, logistiikan, kaupan, eläymyksellisyyden, älykkään rakentamisen ja asumisen sekä älykkäiden kaupunkien ympärille. Ne on suunnattu ALSOn nykyisten ja uusien asiakkaiden hyödynnettäväksi.

Olemme mukana 4.-6.6. Tampereella järjestetävässä Manufacturing Performance Days -tapahtumassa. Esittelemme siellä ratkaisutyökalupakkimme #kuinkaotandatankäyttöön yhdessä IoT-ekosysteemikumppaniemme kanssa ja demoamme HPE:n ja ALSOn reunalaskentaratkaisua.

Lue lisää MPD:stä ja ole yhteydessä meihin, jos haluat kuulla lisää.

Tero Blomqvist