30.4.2024 - Tampere

ALSO saattaa siirtymävaiheen päätökseen: Wolfgang Krainz nimitetty uudeksi toimitusjohtajaksi

1. toukokuuta 2024 alkaen, Wolfgang Krainz tulee seuraamaan Gustavo Möller-Hergtiä, joka jatkaa toimintaansa ALSO Holding AG:n (SIX: ALSN) hallituksen puheenjohtajana.

Wolfgang Krainz on ollut ALSO konsernin palveluksessa vuodesta 2016 lähtien, viimeksi alueellisena asiakkuusjohtajana Itävallassa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa (Regional Chief Customer Officer Austria and Central and Eastern Europe). Tämän ajanjakson aikana hän on jatkuvasti optimoinut vastuualueitaan, edistänyt digitaalisten alustojen kasvua ja onnistuneesti integroinut yritysostot olemassa olevaan organisaatioon.

”Viime vuosina ALSO on rakentanut menestyksekkään ekosysteemin, jota tulemme laajentamaan tulevaisuudessa. Kestävän ja kannattavan kasvun kiihdyttämiseksi organisaatio keskittyy entistä enemmän myyntinäkökohtiin. Lisätietoja ilmoitetaan pian,” uusi toimitusjohtaja kertoo.

”Tällä erittäin dynaamisella alalla on ollut etuoikeus johtaa yritystä kuten ALSO, joka ennakoi muutoksia ja haasteita ja sopeuttaa menestyksekkäästi strategiansa säilyttäen samalla uskollisuuden ydinarvoilleen. Tämä johtuu pääasiassa sen lahjakkaiden ja omistautuneiden työntekijöiden panoksesta. Wolfgang uutena toimitusjohtajana tuo laajan myynti- ja johtamistaitojen yhdistelmän konserniimme”, sanoo Möller-Hergt.

Lisätietoja ALSO Holding AG

Kilian Maier
Sähköposti: kilian.maier@also.com

ALSO – The Technology Provider

ALSO kuuluu johtaviin ICT-alan teknologiatoimittajiin, joka toimii tällä hetkellä 30 maassa Euroopassa ja yhteensä 144 maassa eri puolilla maailmaa. Vuonna 2023 sveitsiläispohjaisen yrityksen liikevaihto oli 11,1 miljardia euroa, työllistäen noin 4 000 työntekijää. ALSO-ekosysteemissä on yhteensä noin 135 000 jälleenmyyjää, joille tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja IT-palveluita yli 800 toimittajalta yli 1 540 tuotekategoriassa. Haluamme edistää IT-alan kestävää ja vihreää kehitystä. Siksi ALSO tarjoaa kaikki palvelut jakelusta toimituksiin ja huoltoon yhdestä paikasta. Liiketoimintamme jakautuu Supply-, Solutions- ja Service-divisiooniin. Supply-divisioonaan sisältyvät laitteisto- ja ohjelmistovalikoimat. Solutions-divisioona tukee asiakkaita räätälöityjen IT-ratkaisujen kehittämisessä. Service-divisioona keskittyy tilauspohjaisiin pilvipalveluihin sekä kyberturvallisuuden, virtualisoinnin ja tekoälyn alustoihin.

Lisätietoja osoitteessa: www.also.com