1.1.2023

Azonprinter ja ALSO ilmoittavat yhteistyöstään Pohjoismaiden alueella pöytäkokoisille DFT- and DFT UV-tulostimille

Azonprinter, kroatialainen digitaalisten tulostimien valmistaja, joka on alansa maailmanlaajuisen innovaation kärjessä, ja ALSO, eurooppalainen teknologiatoimittaja, tuovat yhdessä A3-kokoiset DTF- ja DTF-UV-tulostimet Pohjoismaiden markkinoille.

Azon, joka on tunnettu sen luovasta lähestymistavastaan ja kysynnän mukaan räätälöidyistä koneista, tuo DTF- ja DTF-UV-markkinoille uudenlaisen tuotemallin. DTF-tekniikka toimii nyt täydellisenä vaihtoehtona DTG:lle ja se on noussut täyteen valtaan. DTF UV on maailmanlaajuinen menestys ja sitä voidaan hyödyntää epätasaisilla pinnoilla, joka ei ole mahdollista perinteisillä UV-tulostimilla.

Uuden yhteistyön myötä myös pienet ja keskisuuret yritykset voivat hyötyä näistä teknologioista. Se avaa heille uusia mahdollisuuksia erityisesti siksi, että DTF-teknologia ei vaadi vaatteille esikäsittelyä ja Azon tarjoaa lisäksi mielenkiintoisia fluoresoivia neonvärejä. Lisäksi DTF UV on vedenkestävä, mikä tarjoaa laajan määrän käyttömahdollisuuksia.

“Huipputeknologiamme on mukana muokkaamassa digitaalisen tulostustekniikan tulevaisuutta ja tämä kumppanuus tulee vahvistamaan asemaamme markkinoilla. Ottamalla DTF:n käyttöön DTF UV -tulostimien rinnalle loppukäyttäjät hyötyvät, sillä he voivat tarjota asiakkailleen ratkaisuja, jotka olivat aiemmin mahdottomia”, sanoi Azonprinterin toimitusjohtaja, M.Sc.El.Eng., Mladen Roško.

Jeroen Branders, ALSO Group Lead CoC Graphics & 3D Printing: “Grafiikka- ja suurkuvatulostusalan markkinajohtajana olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme lisätä Azon-tuotevalikoiman portfolioomme. Tuomme lisäarvoa sekä graafisen alan kumppaneillemme että lisäarvoa tuottaville jälleenmyyjillemme (VAR). Mottomme 'Transform2Perform' herää todella eloon tällaisissa yhteistöissä, joiden kautta voimme tarjota asiakkaillemme huipputeknologiaa, joka avulla he voivat kasvattaa ja skaalata liiketoimintaansa.”


ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Sveitsi) on yksi johtavista ICT-alan teknologiatoimittajista, joka toimii tällä hetkellä 28 Euroopan maassa ja yhteensä 143 maassa ympäri maailmaa PaaS-kumppaneiden kautta. ALSO-ekosysteemiin kuuluu yhteensä noin 120 000 jälleenmyyjää, joille tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja IT-palveluita yli 700 toimittajalta yli 1450 tuotekategoriassa. Kiertotalouden hengessä yritys tarjoaa kaikki palvelut tarjonnasta jälleenkäsittelyyn yhdestä lähteestä. Liiketoimintaan kuuluvat toimitukset, ratkaisut ja palvelut. Tarjonta käsittää laitteistojen ja ohjelmistojen transaktiovalikoiman. Solutions tukee asiakkaita räätälöityjen IT-ratkaisujen kehittämisessä. Tilauspohjaiset pilvipalvelut sekä kyberturvallisuuden, virtualisoinnin ja tekoälyn alustat ovat palvelualueen ytimessä. Pääosakas on Droege Group, Düsseldorf, Saksa. Lisätietoja: https://also.com.

Lisätietoja

Gitte Willemsens
0489 362231
gitte.willemsens@also.com