20.10.2022

ALSO on Sintratecin 3D-tulostimien EMEA-alueen jakelukumppani

Sveitsiläinen Sintratec AG tarjoaa ensiluokkaisia ratkaisuja selektiiviseen lasersintraukseen (SLS), jossa kolmiulotteisia esineitä tuotetaan kerros kerrokselta lasersäteiden avulla. Yritys tarjoaa täydellisen ratkaisun ohjelmistoista 3D-tulostimiin ja materiaaleista jälkikäsittelyyn; konsultointi ja palvelu ovat myös osa käyttäjäystävällistä portfoliota.

Perinteiseen tuotantoon verrattuna SLS 3D -tulostusprosessi tarjoaa useita etuja: laserin tarkkuuden ansiosta monimutkaisimmat osat voidaan valmistaa, kestäviä ja iskunkestäviä, ilman tukirakenteita. Joustavia ja joustavia esineitä voidaan tulostaa myös sls-materiaalien laajan valikoiman ansiosta. Lisäksi SLS mahdollistaa suuren läpäisykyvyn alhaisilla osakustannuksilla.

Käyttökohteet ovat siis monipuoliset: Sintratecin 3D-tulostimia voidaan käyttää prototyyppien rakentamisen ja tutkimuksen lisäksi myös tuotantoon. SLS-tuotantojärjestelmän modulaarisen rakenteen ansiosta nopea skaalaus on yhtä mahdollista kuin täydellinen mukautus asiakkaiden tarpeisiin.

"Toimitusketjun jatkuvien epävarmuustekijöiden vuoksi 3D -tulostuksen merkitys kasvaa edelleen hajautettuna tuotantovaihtoehtona. Olemme iloisia voidessamme integroida Sintratecin, toisen 3D-tulostuksen toimittajan, ekosysteemiimme. Kattavalla portfoliollamme tällä alalla tarjoamme kattavat ja osaavat ratkaisut kaikkiin tarpeisiin."


ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Emmen/Sveitsi) on yksi johtavista ICT-alan teknologiatoimittajista, joka toimii tällä hetkellä 29 Euroopan maassa ja yhteensä 144 maassa ympäri maailmaa PaaS-kumppaneiden kautta. ALSO-ekosysteemiin kuuluu yhteensä noin 120 000 jälleenmyyjää, joille tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja IT-palveluita yli 700 toimittajalta yli 1450 tuotekategoriassa. Kiertotalouden hengessä yritys tarjoaa kaikki palvelut tarjonnasta jälleenkäsittelyyn yhdestä lähteestä. Liiketoimintaan kuuluvat toimitukset, ratkaisut ja palvelut. Tarjonta käsittää laitteistojen ja ohjelmistojen transaktiovalikoiman. Solutions tukee asiakkaita räätälöityjen IT-ratkaisujen kehittämisessä. Tilauspohjaiset pilvipalvelut sekä kyberturvallisuuden, virtualisoinnin ja tekoälyn alustat ovat palvelualueen ytimessä. Pääosakas on Droege Group, Düsseldorf, Saksa. Lisätietoja: https://also.com.