18.2.2021 - Tampere

ALSO Finland on HPE:n “Vuoden Tukkuri”

Hewlett Packard Enterprise (HPE) - HyPE’20 Partner Awards. ALSO Finland on HPE:n “Vuoden Tukkuri”

Hewlett Packard Enterprise (HPE) - HyPE’20 Partner Awards. ALSOFinland on HPE:n “Vuoden Tukkuri”

HPE jakaa vuosittain HyPE Partner Awards -palkinnot kumppaneilleen Suomessa. ALSO Finland valittiin HyPE’20 palkinnon voittajaksi kategoriassa ”Vuoden Tukkuri”. Tukkureilla on erityinen asema HPE:n ja loppuasiakkaiden välisessä palveluketjussa, ja ALSO Finland on onnistunut tukemaan erityisen hyvin HPE:n pienempiä jälleenmyyjiä.

HPE:n liiketoiminta rakentuu kumppaneiden kanssa tehtävän yhteistyön ympärille. Siksi kumppanit ovat keskeisessä roolissa kaikessa, mitä teemme. Samasta syystä haluamme myös palkita kumppaneitamme onnistumisista ja HPE:n teknologioiden markkina-aseman edistämisestä.

Palkitsemme Suomessa vuosittain menestyneimpiä tai muulla tavoin poikkeuksellista erinomaisuutta osoittaneita kumppaneitamme HyPE Partner Awards -palkinnoin.

HyPE’20 – Vuoden Tukkuri -palkinnon voittajaksi valikoitui ALSO Finland. Tukkureiden rooli HPE:n, jälleenmyyjien ja loppuasiakkaiden välisessä palveluketjussa on merkittävä. Varastointi- ja logistiikkapalveluiden tarjoamisen lisäksi tukkureiden tehtävänä on tukea HPE:n pienempiä jälleenmyyjiä ratkaisumyynnissä sekä edistää HPE:n uusia palvelu- ja myyntimalleja omassa kanavassaan.

”ALSO Finland tukee HPE:tä ja eri kokoisia jälleenmyyjiä upeasti eri palveluillaan. Isommat kumppanit voivat luottaa ALSO Finlandin tukeen toimituksissa ja pienemmät jälleenmyyjät saavat heiltä asiantuntevaa konsultointia ratkaisumyynnissä sekä HPE:n teknologioissa. He ovat myös hienosti edistäneet HPE:n GreenLake palveluratkaisun tunnettuutta omissa kanavissaan”, kertoo HPE:n SMB Business Manager Satu Aartolahti.

ALSO Finland on onnistunut erinomaisesti kaikissa sille asetetuissa tehtävissä ja poikkeukselliseksi heidät tekee heidän tukemiensa HPE jälleenmyyjien määrä.

”Kiitämme ALSO Finlandia tuesta, jota he tarjoavat suurelle jälleenmyyjäverkostolleen. Huikean osaamisen ja toiminnan poikkeuksellisen laajuuden vuoksi ALSO Finland on valintamme HyPE’20 – Vuoden Tukkuri -palkinnon voittajaksi”, toteaa HPE:n Country Channel Manager Antti Mäkelä.

HyPE’20 palkinto otettiin ALSO Finland Oy:ssä ilolla vastaan.

”HPE on meidän ratkaisuliiketoimintayksikkömme tärkein yksittäinen toimittaja ja olemme panostaneet paljon oman toimintamme kehittämiseen. Kulunut vuosi ei ollut kenellekään helppo, ja meidänkin tiimimme on saanut tehdä hartiavoimin töitä. Tuntuu erittäin hyvältä saada tällainen tunnustus tärkeimmältä yhteiskumppaniltamme”, kertoo Tommi Lehto, joka vastaa HPE ratkaisumyynnistä ALSO Finland Oy:ssä.

Lisätietoja

Brigitte Van den Boogaard
024 3333 222
Brigitte.vandenBoogaard@also.com