1. Back

3.1.2020 - Tampere

ALSO ja Huawei solmivat merkittävän yhteistyön Suomessa

Huawei on valinnut ALSO Finlandin viralliseksi tukkukanavaksi Huawei Enterprise -tuotteille ja palveluillensa Suomessa. Yhteistyö on alkanut 1.1.2020. Yhteistyön ansiosta ALSOn datakeskusliiketoiminnan laaja tuote- ja palveluportfolio vahvistuu entisestään.

Huawein Enterprise-liiketoimintayksikön valikoima kattaa verkko- ja tallennuslaitteet, palvelimet sekä varavirtaratkaisut (UPS). Valikoima sisältää ratkaisut kaiken kokoisille yrityksille, niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille, aina konesaliratkaisuista älykkäiden toimistojen verkkoratkaisuihin.

”ALSO-konserni palvelee Huaweita jo 11 maassa, joten olemme erittäin iloisia yhteistyömme laajenemisesta Suomeen. Strateginen tavoitteemme palvella asiakkaitamme ja kumppaneitamme suurella sydämellä laajentuu tämän sopimuksen myötä entisestään. Pystymme tarjoamaan Huawein innovatiivisia ratkaisuja aina yksittäisistä laitteista isoihin kokonaisuuksiin. Huawein kautta meillä on kattava tarjooma tuotteissa, ja me taas tarjoamme tuotteille laajan asiakaskannan”, sanoo ALSO Finlandin toimitusjohtaja Hans-Mikael Helenius.

”Meille Huaweilla ALSO-yhteistyö on strateginen hanke, jolla saamme Suomen suurimman tukkurin mukaan tukemaan kumppaniverkostomme rakentamista. Huaweilla on kovat kasvutavoitteet yritys- ja julkishallinnon segmenteissä, mitä kumppanuutemme tukee hienosti. Huawein laaja tuotevalikoima haastaa perinteisiä alan toimijoita niin datakeskuksissa kuin yritysten omissa toimistoverkoissa. Asiakkaille tämä tarkoittaa uutta vaihtoehtoa heidän valitessaan seuraavan kerran teknologiakumppania. Kannustankin asiakkaita katsomaan Huawei-vaihtoehdon heti seuraavan kerran, kun tekevät investointeja”, sanoo Huawei Suomen Enterprise-liiketoimintayksikön maajohtaja Mika Aarnikka.

”Olemme viime vuosina panostaneet konesalituotteisiin ja -palveluihin, ja Huawei täydentää tätä valikoimaa loistavasti. Yhdessä pystymme palvelemaan yhä paremmin asiakkaitamme kokonaisvaltaisten ratkaisujen avulla, joissa hyödynnetään pilvipalveluita, reunalaskenta- ja IoT-ratkaisuja sekä ALSOn muita palveluita”, sanoo ALSO Finlandin Kirsi Kähkönen, joka vastaa Huawei Suomen Enterprise-liiketoiminnasta.

Lisätietoja:
Kirsi Kähkönen, ALSO, kirsi.kahkonen@also.com , 040 779 9980
Mika Aarnikka, Huawei Technologies Oy, Enterprise-liiketoimintayksikkö, maajohtaja, 040 834 6569, mika.aarnikka@huawei.com

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT-alan tukkuri ja täyden valikoiman tuote- ja palvelutoimittaja. Markkinapaikkamme tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden hankkia yksilöllisiä tuote- ja palveluratkaisuja. ALSO Finland tarjoaa laajan tukkutuotevalikoiman lisäksi logistiikka-, rahoitus-, konfigurointi-, tietotekniikka- ja pilvipalveluita. ALSO Finlandin pääkonttori sijaitsee Tampereella. Lisäksi ALSO Finlandilla on logistiikkakeskus Pirkkalassa ja toimipiste Espoossa. ALSO Finland on osa kansainvälistä ALSO-konsernia.

Huawei Technologies Oy on globaali ICT-ratkaisujen toimittaja. Huaweilla on maailmanlaajuisesti yli 194 000 työntekijää ja toimintaa yli 170:ssä maassa. Fortune Global 500 listalla Huawei on sijalla 61. Huawei on kasvanut voimakkaasti operaattoriverkko ja mobiilipäätelaite liiketoiminta alueilla sekä globaalisti että Suomessa. Seuraavaksi Huawei hakee kasvua yritysten omien toimistoverkko- ja datakeskusratkaisujen toimittajana. Tätä tavoitetta varten Suomeen on perustettu Enterprise business group yksikkö www.huaweienterprise.fi, jota johtaa Mika Aarnikka.