1. Back

11.12.2019 - Tampere

Dahuan valvontaratkaisut ALSOn valikoimiin

ALSO Finland Oy ja FSM Oy ovat sopineet Dahuan tuotteiden myynnistä ALSOn kanavan kautta. Sopimus laajentaa ALSOn valikoimaa kattamaan erilaiset valvontalaitteet ja -ratkaisut.

Maailman suurimpiin kamera- ja valvontatuotteiden valmistajiin kuuluva Dahua tarjoaa kaikki laitteet pienemmistä tarpeista laajoihin valvontaratkaisuihin: kameroita erikokoisiin kohteisiin, tallennusjärjestelmät, asennustarvikkeet, tuotteet kuvan- ja tiedonsiirtoon, valvontaohjelmistot, kuvavalvomoratkaisut sekä lukemattoman määrän muita tuotteita. Ajoneuvoihin ja droneihin asennettavilla kameroilla voidaan luoda myös liikkuvia valvontaratkaisuja.

ALSO voi toimittaa pelkästään laitteet tai avaimet käteen -kokonaisratkaisun. Molemmat voidaan toteuttaa asiakkaalle myös palveluna. Lisäksi tuotteisiin on saatavilla rahoitusratkaisuja.

”Strateginen tavoitteemme palvella asiakkaitamme ja kumppaneitamme suurella sydämellä laajentuu tämän sopimuksen myötä entisestään. Pystymme tuottamaan nyt myös valvontaratkaisuja aina yksittäisistä laitteista isoihin kokonaisuuksiin. Maahantuoja FSM:n kautta meillä on osaava tuki tuotteissa, ja me taas tarjoamme tuotteille laajan asiakaskannan. Olemme erittäin innostuneita aloittamaan yhteistyön”, sanoo ALSO Finlandin toimitusjohtaja Hans-Mikael Helenius.

”Olemme tyytyväisiä päästessämme tarjoamaan turva-alalla erittäin hyvin menestyneet Dahuan ratkaisut ja palvelut myös ALSOn laajalle asiakaskunnalle ja tarjoamaan mahdollisuuden rakentaa kaikenkokoisia valvontaratkaisuja yhdessä ALSO:n ja FSM:n tukemana”, sanoo tuotepäällikkö Petri Hyvönen FSM:ltä.

Lisätietoja:
Tero Blomqvist, ALSO, tero.blomqvist@also.com, 050 585 1080
Kari Latovehmas, ALSO, kari.latovehmas@also.com, 050 380 3543
Petri Hyvönen, Tuotepäällikkö, FSM Oy, petri.hyvonen@fsm.fi , 0207 559 541
Ocean Wang, Key Account Manager, Dahua Technology, ocean.wang@dahuatech.com , +86 156 061 61461

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT-alan tukkuri ja täyden valikoiman tuote- ja palvelutoimittaja. Markkinapaikkamme tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden hankkia yksilöllisiä tuote- ja palveluratkaisuja. ALSO Finland tarjoaa laajan tukkutuotevalikoiman lisäksi logistiikka-, rahoitus-, konfigurointi-, tietotekniikka- ja pilvipalveluita. ALSO Finlandin pääkonttori sijaitsee Tampereella. Lisäksi ALSO Finlandilla on logistiikkakeskus Pirkkalassa ja toimipiste Espoossa. ALSO Finland on osa kansainvälistä ALSO-konsernia. Lue lisää www.also.fi

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. (Dahua Technology) on maailman johtavia videopohjaisten älykkäiden IoT-ratkaisuiden ja palveluiden toimittajia. Teknologiainnovaatioihin perustuvat end-to-end turvaratkaisut, järjestelmät ja palvelut tuottavat arvoa julkisen sektorin toimijoille, yrityksille sekä kuluttajille.

FSM Oy on maan johtava turvatekniikan ja tietoverkkotuotteiden maahantuoja ja tukkuliike. Vuodesta 1991 asti toiminut suomalainen perheyritys toimii strategisena hankintakumppanina suomalaisille turvallisuus- ja tietoverkkoalan toimijoille. Toiminnan kulmakivinä ovat asiakaslähtöinen palvelu, maailman johtavien valmistajien tuotteet ja laadukas toimitusketju.