1. Back

28.11.2019 - Tampere

Laitteet palveluna nyt ALSOlta!!

Lanseerasimme äskettäin uuden Laitteet palveluna -sivuston markkinapaikkaamme. Saat valitsemasi laitteet ja palvelut kokonaispakettina kilpailukykykyisin kuukausihinnoin. Palvelu sopii erityisesti pienille ja keskisuurille jälleenmyyjille.

Jälleenmyyjä voi ottaa laitteet omaan käyttöönsä tai vuokrata eteenpäin. – Olemme kuulleet, että monesti asiakkaillamme on itsellään käytössä vanhoja, ehkä loppuasiakkailta palautuneita laitteita. Tämän palvelun avulla hekin saavat viimeisimmät työvälineet, kertoo Pasi Viitamäki ALSOlta. Jälleenmyyjä hyötyy, kun laitteisiin ei sitoudu pääomaa, kustannukset ovat helposti budjetoitavissa ja niistä tulee vain yksi lasku kvartaalitasolla.

Jälleenmyyjä voi myös vuokrata laitteet eteenpäin omalla vastuullaan. Tällöin jälleenmyyjä hyötyy, kun tuotto syntyy ennen kulua. Loppuasiakasta voidaan laskuttaa kerralla, vaikka omat kulut jakaantuvat kolmen vuoden sopimuskauden ajalle.

Sopimuskauden jälkeen asiakas voi lunastaa laitteet rahoitusyhtiöltä yhden prosentin jäännösarvolla ja myydä ne loppuasiakkaalleen haluamallaan hinnalla, sanoo Pasi Viitamäki.

Edellä mainittujen hyötyjen lisäksi kokonaispaketin ostaminen on myös todella helppoa, koska olemme paketoineet rahoituksen lisäksi mukaan myös päämiestemme erikoishinnoitellut laitteet ja edulliset kuljetuskustannukset.

Erikoistarjous toimituksille vuoden 2019 aikana

Teimme palvelun lanseeraukseen erikoistarjouksen: tällä hetkellä markkinoiden halvimman rahoitustarjouksen SMB-sektorille! Tarjous on voimassa vuoden 2019 loppuun niin, että myös toimitusten pitää ehtiä matkaan tämän vuoden aikana. Toimitusten toteutuminen vaatii positiivisen rahoituspäätöksen, jonka ALSO hakee puolestasi ja toimitusaika tuotteille tällöin 2-3 päivää.

Kumppanimme Grenke on sitoutunut normaalia huomattavan paljon alempiin rahoituskertoimiin, eikä mukana ole luoton perustamiskuluja, laskutuslisiä tai päivävuokria. Tarjous koskee myös Grenken nykyisiä asiakkaita. Näin kokonaisuutta ei yleensä ole tarjolla.

Paketissa on mukana edulliset rahtikulut.

Nähdäksesi tarjoukset sinulla pitää olla tunnukset ALSOn verkkokauppaan, josta näet kiinteän kuukausikulun, joka sisältää laitteen, rahoituksen ja toimituksen perille. Voit hakea niitä täältä >>

Jos sinulla on jo tunnukset, klikkaa tästä >>

Ole yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää!

Kirsi Kähkönen ja Pasi Viitamäki

asiakasrahoitus@also.com