1. Back

13.2.2019 - Tampere

ALSOsta TeamViewerin etäyhteysratkaisujen jakelija

ALSO yhdistää voimansa TeamViewerin kanssa tuodakseen sen ratkaisut pilvipohjaiseen markkinapaikkaansa ALSO Cloud Marketplaceen.

TeamViewer on kokonaisvaltainen etäyhteys- ja verkkoyhteistyöratkaisu. Yli 1,7 miljardilla yhdistetyllä laitteella, yli 80 miljoonalla päivittäisellä istunnolla, yli 500 000 tyytyväisellä asiakkaalla ja yli 200 miljoonalla aktiivisella käyttäjällä TeamViewerista on tullut etävalvonta- ja -hallintaratkaisujen uusi standardi. Se yhdistää ihmiset milloin ja missä tahansa.

Edut:

  • Erinomainen suorituskyky
  • Optimaalinen tuottavuus
  • Saumaton käyttö
  • Ylittämätön turvallisuus

TeamViewer tarjoaa monia etätyöpöytä-, tuki- ja verkkoyhteistyöominaisuuksia. Sen avulla asiakkaat voivat säilyttää yhteyden toimistoon työmatkalla, alentaa kustannuksia vähentämällä henkilökohtaisen tuen määrää sekä työskennellä etänä tiimin muiden jäsenten kanssa. TeamViewer on johtava etäyhteysratkaisu.

Teknisten innovaatioiden sekä uskomattoman nopean ja turvallisen globaalin verkoston ansiosta TeamViewer on turvallinen ja varma tapa pitää työntekijät yhteydessä toisiinsa. Tarjolla on kaikenkattavia turvallisuusratkaisuja, pienille yrityksille sopivia ratkaisuja, esineiden internetiin liittyviä ratkaisuja ja lisätyn todellisuuden ratkaisuja.

Ainutlaatuisia tarjouksia ja uusimpia uutisia:

Löydä omiin tarpeisiisi sopiva lisenssi. Tutustu käytettävissä oleviin lisäosiin, kuten mobiililaitteiden tukeen. Lisenssimme ovat joustavia. Mikäli sinun tarvitsee lisätä ylimääräisiä istuntoja (kanavia) tai mukauttaa yrityslisenssiä, voit mukauttaa lisenssiä haluamallasi tavalla.

  • Yrityslisenssi – rajoittamaton määrä päätelaitteita – yksi lisensoitu käyttäjä voi käynnistää laiteyhteyksiä yksi istunto kerrallaan.
  • Premium-lisenssi – rajoittamaton määrä päätelaitteita – useampi lisensoitu käyttäjä voi käynnistää laiteyhteyksiä yksi istunto kerrallaan avoinna.
  • Konsernilisenssi – rajoittamaton määrä päätelaitteita – useampi lisensoitu käyttäjä voi käynnistää laiteyhteyksiä jopa kolme istuntoa kerrallaan.

”Tekemällä yhteistyötä ALSOn kanssa voimme olla enemmän kuin varmoja siitä, että tuotteemme saavuttavat asiakkaat, kanavakumppanit ja jälleenmyyjät valituilla markkinoilla”, sanoo Rajesh Nakarajan, TeamViewerin myyntipäällikkö. ”Hyödynnämme ALSOn asiantuntijuutta, asiakaskantaa ja tunnettua luotettavuutta ja optimoimme samalla mahdollisuutemme myös sisäisesti. Olemme vakuuttuneita siitä, että tämä kumppanuus tuo meille mittavaa kasvua jo lähitulevaisuudessa.”

”TeamViewer on maailman johtava etäyhteysratkaisu, jolla on liiketoimintaa yli 180 maassa, ja alustamme on täydellinen yrityksen asiakaskannan laajentamiseen”, sanoo Michael Gericks, ALSOn Consumptional Business -liiketoimintalinjan johtaja. ”Yhteistyömme antaa kumppaneillemme hyvät työkalut tarjota loppuasiakkailleen erinomaista palvelua ja kaupallistaa jo olemassa olevat yhteydet.”

Lisätietoja asiakkaillemme ALSO Cloud Marketplacessa .