1. Back

24.1.2018 - Tampere

Euro Toimistotukut Oy on palkinnut Also Finland Oy:n ketjun Vuoden 2017 Toimittaja -palkinnolla

Palkinto myönnettiin Suomen osakasliikkeiden keskuudessa suoritetun äänestyksen perusteella. Osakkaat saivat antaa äänestyksessä pisteitä parhaille toimittajille. Pisteytyksessä tuli huomioida toimittajan tuottama lisäarvo osakkaan liiketoiminnalle. Erityistä huomiota tuli kiinnittää toimittajan aktiivisuuteen, palvelualttiuteen sekä ideointikykyyn uusien liiketoimintamahdollisuuksien luomiseksi.

”Olemme erittäin otettuja saamastamme tunnustuksesta. On hienoa tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa, jonka kanssa vuoropuhelu toimii puolin ja toisin. Kehitämme yhdessä parempia toimintamalleja tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin yhdessä”, iloitsee ALSOn yritysmyynnistä ja asiakaspalvelusta vastaava Sanna Repo.

Euro Toimistotukkujen toimitusjohtajan Jukka Murasen terveiset: ”Onnittelut ALSOlle sekä kiitokset yhteyshenkilöllemme Ari Asukkaalle aktiivisuudesta ja idearikkaudesta Euro-kauppiaiden parissa harjoitetussa yhteistyössä.”

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT-alan tukkuri ja täyden valikoiman tuote- ja palvelutoimittaja. Markkinapaikkamme tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden hankkia yksilöllisiä tuote- ja palveluratkaisuja. ALSO Finland tarjoaa laajan tukkutuotevalikoiman lisäksi logistiikka-, rahoitus-, konfigurointi-, tietotekniikka- ja pilvipalveluita. ALSO Finlandin pääkonttori sijaitsee Tampereella. Lisäksi ALSO Finlandilla on logistiikkakeskus Pirkkalassa ja toimipiste Espoossa. ALSO Finland on osa kansainvälistä ALSO-konsernia. Lue lisää www.also.fi

Euro Toimistotukut Oy on suomalaisten toimistotukku- ja konttorikonekaupan alalla toimivien yrittäjien omistama yhteishankinta- ja markkinointiketju. Euro Toimistotukkuun kuuluu 12 osakasliikettä (13 myymälää), jotka sijaitsevat Suomen suurimmilla paikkakunnilla. Osakasliikkeillä on paikallinen varasto sekä noutomyymälä, jossa asioiminen on nopeaa ja vaivatonta. Euro-liikkeiden paikallisjakelu sekä suunta-autot muodostavat Suomen tehokkaimman valtakunnallisen toimistotuotteiden jakeluverkoston. Euro Toimistotukuilla on osakasyritys Virossa, jolla on 8 myymälää.