1. takaisin

16.11.2017 - Tampere

ESET tekee yhteistyötä ALSO:n kanssa tarjotakseen tuotteitaan Cloud Marketplacessa Suomessa

ALSO laajentaa Cloud Marketplacea Suomessa ESET-yhtiön, IT-turvainnovaatioiden kolmekymmenen vuoden kokemuksella toimivan markkinajohtajan, yritystuotteilla. Kumppanuudella tavoitellaan myynnin kasvattamista etenkin pienten ja keskisuurten yrityksien parissa.

Tässä vaiheessa uusi tarjontamme Suomen Cloud Marketplacessa kattaa ESET Endpoint Protection Standard-, ESET Endpoint Protection Advanced-, ESET Secure Business-, ESET Mail Security-, ESET Endpoint Antivirus-, and ESET Endpoint Security -tuotteet. Tällä palvelujoukolla ESET auttaa asiakkaitaan nauttimaan teknologian täysistä eduista turvallisesti ja helposti.

“Nopeasti kasvava turvallisuussalkkumme on nykyisin tarjontamme kannalta avainasemassa. Se auttaa asiakkaita ottamaan käyttöön palveluita johtavilta tarjoajilta kautta maailman helposti. Olemme innoissamme siitä, että voimme ilmoittaa ESET-yhtiön kanssa solmimamme kumppanuuden, joka on nyt saatavilla Suomessa ALSO Cloud Marketplacessa”, sanoi Thorlakur Thorgeirsson, ALSO:n vertikaalisten pilvipalvelujen johtaja.

ESET-myyntikanava on vakaalla pohjalla Skandinavian markkinoilla ja sillä on monta paikallista kumppania. IT-kanavan sisällä on kuitenkin monta olemassa myös paljon mahdollisuuksia, lähinnä Suomessa. Näemme mahdollisuuksia kumppanuudessa ALSO:n kanssa Suomessa, koska Cloud Marketplace antaa meidän saada uusia asiakkaita,” sanoi Miroslav Mikus, ESET-yhtiön Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan myynti- ja markkinapäällikkö.

ESET-tuotteet ovat nyt saatavilla ALSO Cloud Marketplacessa Suomessa.

Yhteyshenkilö:
Brunswick Group GmbH
Simon Hertwig
Puhelin: +49 89 80 99 025 25
Sähköpostiosoite: shertwig@brunswickgroup.com

ALSO Holding AG (Emmen/Sveitsi) tuo yhteen ICT-alan toimittajat ja ostajat. ALSOn Euroooppalainen B2B markkinapaikka tarjoaa palveluja ICT-arvoketjun kaikille toimijoille räätälöimällä logistiikka-, rahoitus-, toimitus-, ratkaisu-, digitaali- ja IT-palveluja yksilöllisiksi paketeiksi. ALSOn tuotevalikoimaan kuuluu yli 188 000 nimikettä noin 500 toimittajalta. Konsernin palveluksessa on (31. joulukuuta päättyneenä tilivuonna 2016) keskimäärin 3 520 henkilöä eri puolilla Eurooppaa ja yhtiön liikevaihto oli 8,0 miljardia euroa. ALSO Holding AG:n suurin osakkeenomistaja on Droege Group Düsseldorfista Saksasta. Lisätietoja on osoitteessa www.also.com

Droege Group
(Suurin osakkeenomistaja)
Droege Group (perustettu vuonna 1988) on riippumaton ja täysin perheomisteinen konsultointi- ja sijoitusyhtiö. Yhtiön erikoisalaa ovat yhtiön arvon kasvattamiseen tähtäävät räätälöidyt uudelleenjärjestelyohjelmat. Droege Groupin perhejohtoinen rakenne ja pääoman vahvuus yhdistyvät liiketoiminnassa käytettäväksi perhepääomamalliksi. Yhtiö tekee omalla pääomallaan suoria sijoituksia "erikoistilanteissa" oleviin tytäryhtiöihin ja keskikokoisiin yrityksiin. Motto ”The Art of Implementation” (Toteutuksen taito) on tehnyt Droege Groupista edelläkävijän toteutukseen keskittyvän yhtiöiden kehittämisen alalla. Yhtiön oma portfolio on osoitus sen toteutusosaamisen jatkuvasta laadusta. Droege Groupin yritysalustoissa on otettu huomioon nykyiset megatrendit (tieto, yhteydet, ennaltaehkäisy, demografiset tekijät, Shopping 4.0, tulevaisuuden työ). Yhtiö on sitoutunut laadukkaaseen, innovatiiviseen ja nopeaan toimintaan. Näin Droege Group on onnistunut saamaan jalansijaa kotimaisilta ja kansainvälisiltä markkinoilta ja toimii nykyisin 30 maassa. Lisätietoja: www.droege-group.com

ESET
30 vuoden ajan ESET® on kehittänyt alan huippuluokkaa edustavia IT-turvallisuusohjelmia ja palveluja yrityksille ja kuluttajille kautta maailman. Ratkaisut vaihtelevat loppupisteen ja matkapuhelimien turvallisuudesta aina salaukseen ja kaksivaiheiseen varmennukseen. ESET:n korkean suorituskyvyn helppokäyttöiset tuotteet antavat kuluttajille ja yrityksille mielenrauhaa, jonka avulla nämä voivat hyödyntää koko teknologiapotentiaaliaan. ESET suojaa ja valvoo 24/7 ja päivittää suojajärjestelmät reaaliajassa pitääkseen käyttäjänsä turvassa ja heidän liiketoimintansa käynnissä ilman keskeytyksiä. Kehittyvät uhat vaativat kehittyvää IT-turvajärjestelmää. R&D-keskusten maailmanlaajuisesti tukema ESET on ensimmäinen IT-turvayhtiö, joka on ansainnut 100 Virus Bulletin VB100 -palkintoa ja havainnut jokaisen “luonnossa esiintyvän” haittaohjelman keskeytyksettä 2003 alkaen. Lisää tietoja: www.eset.com/

Vastuuvapauslauseke
Tämä lehdistötiedote sisältää tulevaisuuteen suuntautuneita lausuntoja, jotka perustuvat ALSOn johdon nykyisiin oletuksiin ja ennusteisiin. Tunnetut ja tuntemattomat riskit, epävarmuudet ja muut tekijät voivat johtaa siihen, että tulevaisuuteen suuntautuneet lausunnot poikkeavat olennaisesti todellisesta tilanteesta erityisesti konsernin tuloksen, taloudellisen aseman ja kannattavuuden suhteen. Konserni ei vastaa tulevaisuuteen suuntautuneiden lausuntojen päivittämisestä tai sopeuttamisesta tuleviin tapahtumiin tai tilanteisiin.