1. takaisin

17.10.2017 - Tampere

Smart Media Solutions (SMS) laajentaa Suomen markkinan läsnäoloaan aloittamalla jakelun ALSO Finlandin kautta.

”AV- ja Digital Signage -tuotteet ja -palvelut ovat vahvassa kasvussa niin ALSOlla kuin markkinassa. Haluamme tuotevalikoimiimme markkinajohtajia ja innovaattoreita tukemaan kasvuamme. Näemme, että SMS tuo markkinaan uusia näkökulmia ja räätälöityjä ratkaisuja”, sanoo Business Manager Mikko Kalenius.

”SMS panostaa vahvasti designiin ja käyttäjäystävällisyyteen. Valmistamme korkealaatuisia telineitä, standeja ja kotelointeja näytöille, projektoreille ja muille medialaitteille. Katamme tuotteillamme ja ratkaisuillamme useita alueita, kuten myymälät, julkiset tilat, koulut, hotellit ja näyttelytilat. SMS:n liikevaihto on kasvanut vahvasti muissa pohjoismaissa yhteistyössä ALSO:n kanssa ja siksi näemme ALSO Finlandin myös tukevan samaa trendiä. SMS on panostanut vahvasti Suomeen, ja tämä tulee näkymään paikallisen myyntiedustuksen muodossa”, sanoo Ville Huuhtanen SMS Country Manager Finland & Baltics.”

Lisätietoa SMS tuotteista https://smartmediasolutions.se/

Yhteyshenkilöt:
Ritva Virtanen
SMSTuotepäällikkö
ALSO Finland Oy
+358 50 540 8972
ritva.virtanen@also.com

Ville Huuhtanen
Country Manager Finland
Smart Media Solutions (SMS)
+358 40 551 6685
ville.huuhtanen@smartmediasolutions.se

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT-alan tukkuri ja täyden valikoiman tuote- ja palvelutoimittaja. Markkinapaikkamme tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden hankkia yksilöllisiä tuote- ja palveluratkaisuja. ALSO Finland tarjoaa laajan tukkutuotevalikoiman lisäksi logistiikka-, rahoitus-, konfigurointi-, tietotekniikka- ja pilvipalveluita. ALSO Finlandin pääkonttori sijaitsee Tampereella. Lisäksi ALSO Finlandilla on logistiikkakeskus Pirkkalassa ja toimipiste Espoossa. ALSO Finland on osa kansainvälistä ALSO-konsernia. Lue lisää www.also.fi