1. takaisin

11.10.2017 - Tampere

ALSO lisää Alison Cloud -palvelun Cloud Marketplaceen

ALSO täydentää Cloud Marketplace -valikoimaansa Alphacom Finlandin Alison Cloud -palvelulla, joka auttaa organisaatioita korvaamaan työlään laitehallinnan automatisoidulla pilviratkaisulla. Cloud Marketplacesta löytyvän Alison Cloudin avulla organisaatiot voivat hallita kaikkia laitteitaan (pöytäkoneita, kannettavia tietokoneita ja mobiililaitteita) pitkälle automatisoiduilla vakiopalveluilla. 

Microsoftin pilvipalveluteknologioihin (Office 365, Azure-AD, Intune) perustuva Alison Cloud, on erittäin helppo ja nopea ottaa käyttöön. Laitehallinta, sovellukset ja päivitykset, inventaario ja laiterekisterit sekä tietoturva voidaan hoitaa keskitetysti, mikä lisää tehokkuutta ja tuottavuutta. 

”Suhtaudumme vakavasti niin olemassa olevien kuin uutta teknologiaa käyttöön ottavien asiakkaiden auttamiseen ja palvelujen käytön optimointiin. Alison Cloud on erinomainen esimerkki siitä, miten hallintokuluja voidaan vähentää Microsoftin Intune- ja EMS-palvelujen avulla”, sanoo Thorlakur Thorgeirsson, ALSO Holding AG:n Head of Vertical Cloud Services.

”ALSO Cloud Marketplace tarjoaa uuden ja tehokkaan tavan, jolla me ja jälleenmyyjämme voimme olla yhteydessä kaikenkokoisiin yrityksiin. Kun otetaan huomioon nopea ja erittäin helppo käyttöönotto sekä kustannustehokas pilviratkaisualusta, uskomme, että ALSO-kumppanuutemme auttaa monia organisaatioita vähentämään rutiinitehtäviä, jolloin ne voivat keskittyä siihen, minkä ne osaavat parhaiten”, sanoo Janne Huuhtanen, Alphacom Finland Oy:n Senior Project Manager.


ALSO Holding AG (Emmen/Sveitsi) tuo yhteen ICT-alan toimittajat ja ostajat. ALSOn Euroooppalainen B2B markkinapaikka tarjoaa palveluja ICT-arvoketjun kaikille toimijoille räätälöimällä logistiikka-, rahoitus-, toimitus-, ratkaisu-, digitaali- ja IT-palveluja yksilöllisiksi paketeiksi. ALSOn tuotevalikoimaan kuuluu yli 188 000 nimikettä noin 500 toimittajalta. Konsernin palveluksessa on (31. joulukuuta päättyneenä tilivuonna 2016) keskimäärin 3 520 henkilöä eri puolilla Eurooppaa ja yhtiön liikevaihto oli 8,0 miljardia euroa. ALSO Holding AG:n suurin osakkeenomistaja on Droege Group Düsseldorfista Saksasta. Lisätietoja on osoitteessa www.also.com

Droege Group
(Suurin osakkeenomistaja)
Droege Group (perustettu vuonna 1988) on riippumaton ja täysin perheomisteinen konsultointi- ja sijoitusyhtiö. Yhtiön erikoisalaa ovat yhtiön arvon kasvattamiseen tähtäävät räätälöidyt uudelleenjärjestelyohjelmat. Droege Groupin perhejohtoinen rakenne ja pääoman vahvuus yhdistyvät liiketoiminnassa käytettäväksi perhepääomamalliksi. Yhtiö tekee omalla pääomallaan suoria sijoituksia "erikoistilanteissa" oleviin tytäryhtiöihin ja keskikokoisiin yrityksiin. Motto ”The Art of Implementation” (Toteutuksen taito) on tehnyt Droege Groupista edelläkävijän toteutukseen keskittyvän yhtiöiden kehittämisen alalla. Yhtiön oma portfolio on osoitus sen toteutusosaamisen jatkuvasta laadusta. Droege Groupin yritysalustoissa on otettu huomioon nykyiset megatrendit (tieto, yhteydet, ennaltaehkäisy, demografiset tekijät, Shopping 4.0, tulevaisuuden työ). Yhtiö on sitoutunut laadukkaaseen, innovatiiviseen ja nopeaan toimintaan. Näin Droege Group on onnistunut saamaan jalansijaa kotimaisilta ja kansainvälisiltä markkinoilta ja toimii nykyisin 30 maassa. Lisätietoja: www.droege-group.com

Alphacom Finland Oy

Alphacom Finland Oy on vuonna 1992 perustettu ICT-palveluntarjoaja. Alphacom kuuluu ICT-asiantuntijoiden valtakunnalliseen G30-ketjuun, jossa on yli 30-toimipistettä ja 240 työntekijää. G30-yritysten yhteenlaskettu liikevaihto on yli 52 miljoonaa euroa. Yhdessä nämä yritykset hoitavat mm. yli 5 000 palvelinta, 30 000 sähköpostitiliä, 4 500 tulostinta ja 23 000 ICT-päätelaitetta. Alphacom on myös Microsoftin SPLA- ja CSP-kumppani. Alphacom tarjoaa Alison Cloudille lisäarvopalveluja, jotka perustuvat Microsoftin pilvipalveluihin ja -teknologioihin. Alison Cloudin avulla organisaatiot voivat korvata työläät rutiinit ja prosessit sekä hallita kaikkia laitteitaan (pöytäkoneita, kannettavia tietokoneita ja mobiililaitteita ml. puhelimet ja tabletit) pitkälle automatisoiduilla vakiopalveluilla. Lisätietoja: www.alphacom.fi/

Vastuuvapauslauseke
Tämä lehdistötiedote sisältää tulevaisuuteen suuntautuneita lausuntoja, jotka perustuvat ALSOn johdon nykyisiin oletuksiin ja ennusteisiin. Tunnetut ja tuntemattomat riskit, epävarmuudet ja muut tekijät voivat johtaa siihen, että tulevaisuuteen suuntautuneet lausunnot poikkeavat olennaisesti todellisesta tilanteesta erityisesti konsernin tuloksen, taloudellisen aseman ja kannattavuuden suhteen. Konserni ei vastaa tulevaisuuteen suuntautuneiden lausuntojen päivittämisestä tai sopeuttamisesta tuleviin tapahtumiin tai tilanteisiin.

Lisätietoja

Roland Brutscher
+49 211 95412160
also.press@ketchumpleon.com