1. takaisin

14.8.2017 - Tampere

ALSO lisää Cloud Marketplaceen Swiftpagen Act! Essentials -palvelun

ALSO lisää ALSO Cloud Marketplaceen Swiftpagen uuden Act! Essentials -palvelun, jolla voi hallita yhteystietoja ja asiakkaita. Act! Essentials on yksinkertainen ja kustannustehokas työkalu, jolla yritykset voivat olla yhteydessä vanhoihin ja uusiin asiakkaisiin sekä koota ja hallita yhteystietoja, aktiviteetteja, muistiinpanoja ja historiatietoja turvallisessa pilviympäristössä.

Act! Essentialsin avulla yritykset voivat hallita asiakassuhteita, seurata niihin liittyviä tehtäviä sekä kontaktoida yhteyshenkilöitä tehokkaasti ja tuloksellisesti. Act! Essentials on ihanteellinen apuväline yrityksille, jotka hakevat turvallisessa pilviympäristössä toimivaa sekä aina ja kaikilla laitteilla käytettävissä olevaa tilauspohjaista yhteystietojen hallintaratkaisua. Asiakkuudenhallintaa vuodesta 1987 lähtien tarjonnut Act!-tuotevalikoima on ollut menestys jo yli 30 vuoden ajan, ja siihen on luottanut yli 6 miljoonaa käyttäjää eri maissa.

”Act! Essentialsin avulla ALSO Cloud Marketplace laajentaa entisestään tuotevalikoimaansa ja kehittää toimintaansa B2B-markkinapaikkana, jolla tuotteiden tarjoajat voivat tavoittaa ITC-palveluja tarvitsevat asiakkaat. Act! Essentials on PK-yrityksille tarkoitettu asiakkuudenhallinnan työkalu, joka on helppo ottaa käyttöön. Tarjoamalla jälleen uuden pilvipohjaisen palvelun ALSO Cloud Marketplace voi toteuttaa yleistä päämääräänsä eli edistää pilvipalvelujen käyttöä”, sanoo Michael Gericks, ALSO International Services GmbH:n Senior Vice President Consumptional Business.

”Yhteistyömme ALSOn kanssa on jatkossakin erittäin edullista asiakkaillemme ja kumppaneillemme”, sanoo Swiftpagen johtaja Lorcan Malone. ”ALSO Cloud Marketplacessa Act! Essentials tarjoaa PK-yrityksille ja yrittäjille – erityisesti niille, jotka eivät tarvitse kaikkia Act! Premiumin toimintoja – yksinkertaisen, kustannustehokkaan ja turvallisen pilviratkaisun, joka ei edellytä pitkäaikaista sitoutumista ja joka auttaa yritystä kasvamaan edistämällä tehtävien ja yhteydenottojen hallintaa.”

Switpagen Act! Essentials on nyt saatavilla ALSO Cloud Marketplacessa.

Yhteyshenkilö:
Brunswick Group GmbH
Simon Hertwig
Puhelin: +49 89 80 99 025 25
Sähköpostiosoite: shertwig@brunswickgroup.com

ALSO Holding AG (Emmen/Sveitsi) tuo yhteen ICT-alan toimittajat ja ostajat. ALSOn Euroooppalainen B2B markkinapaikka tarjoaa palveluja ICT-arvoketjun kaikille toimijoille räätälöimällä logistiikka-, rahoitus-, toimitus-, ratkaisu-, digitaali- ja IT-palveluja yksilöllisiksi paketeiksi. ALSOn tuotevalikoimaan kuuluu yli 188 000 nimikettä noin 500 toimittajalta. Konsernin palveluksessa on (31. joulukuuta päättyneenä tilivuonna 2016) keskimäärin 3 520 henkilöä eri puolilla Eurooppaa ja yhtiön liikevaihto oli 8,0 miljardia euroa. ALSO Holding AG:n suurin osakkeenomistaja on Droege Group Düsseldorfista Saksasta. Lisätietoja on osoitteessa www.also.com

Droege Group
(Suurin osakkeenomistaja)
Droege Group (perustettu vuonna 1988) on riippumaton ja täysin perheomisteinen konsultointi- ja sijoitusyhtiö. Yhtiön erikoisalaa ovat yhtiön arvon kasvattamiseen tähtäävät räätälöidyt uudelleenjärjestelyohjelmat. Droege Groupin perhejohtoinen rakenne ja pääoman vahvuus yhdistyvät liiketoiminnassa käytettäväksi perhepääomamalliksi. Yhtiö tekee omalla pääomallaan suoria sijoituksia "erikoistilanteissa" oleviin tytäryhtiöihin ja keskikokoisiin yrityksiin. Motto ”The Art of Implementation” (Toteutuksen taito) on tehnyt Droege Groupista edelläkävijän toteutukseen keskittyvän yhtiöiden kehittämisen alalla. Yhtiön oma portfolio on osoitus sen toteutusosaamisen jatkuvasta laadusta. Droege Groupin yritysalustoissa on otettu huomioon nykyiset megatrendit (tieto, yhteydet, ennaltaehkäisy, demografiset tekijät, Shopping 4.0, tulevaisuuden työ). Yhtiö on sitoutunut laadukkaaseen, innovatiiviseen ja nopeaan toimintaan. Näin Droege Group on onnistunut saamaan jalansijaa kotimaisilta ja kansainvälisiltä markkinoilta ja toimii nykyisin 30 maassa. Lisätietoja: www.droege-group.com

Swiftpagen Act!-tuotevalikoima
Act! on ollut asiakkuudenhallinnan pioneeri ja innovaattori yli 30 vuoden ajan. Palkittu ratkaisu auttaa yrityksiä aktiivisesti hallitsemaan asiakassuhteita, tehostamaan markkinointia, kasvattamaan liikevaihtoa, työskentelemään tehokkaasti ja tekemään inspiroivia liiketoimintaa koskevia päätöksiä. Yli kuusi miljoonaa käyttäjää on hyödyntänyt Act!-ratkaisuja yrityksen toiminnassa.
Lisätietoja: http://partners.act.com/

Vastuuvapauslauseke
Tämä lehdistötiedote sisältää tulevaisuuteen suuntautuneita lausuntoja, jotka perustuvat ALSOn johdon nykyisiin oletuksiin ja ennusteisiin. Tunnetut ja tuntemattomat riskit, epävarmuudet ja muut tekijät voivat johtaa siihen, että tulevaisuuteen suuntautuneet lausunnot poikkeavat olennaisesti todellisesta tilanteesta erityisesti konsernin tuloksen, taloudellisen aseman ja kannattavuuden suhteen. Konserni ei vastaa tulevaisuuteen suuntautuneiden lausuntojen päivittämisestä tai sopeuttamisesta tuleviin tapahtumiin tai tilanteisiin.

Lisätietoja

Simon Hertwig
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com