1. takaisin

30.6.2017 - Tampere

ALSO on vuoden 2017 Microsoft – tukkuri

ALSO Holding AG on tiedottanut voittaneensa Microsoftin vuoden jakelijakumppani 2017 -palkinnon. Yhtiö sai kunnianosoituksen Microsoftin tärkeimpien kumppanien joukossa Microsoftin teknologiaan perustuvien innovaatioiden ja asiakasratkaisujen menestyksekkäästä toteuttamisesta.

"Olemme tyytyväisiä palkinnon saamisesta! Tämä saavutus korostaa poikkeuksellista työtä, huipputason toteutusta ja innovaatioita, joita olemme vuosien ajan harjoittaneet ALSO pilvimarkkinapaikan ympärillä. Investoimme jatkossakin oman markkinapaikkateknologiamme kehittämiseen, ja yhdessä Microsoftin kanssa tarjoamme keskinäisille asiakkaillemme hienon mahdollisuuden ylläpitää ja luoda uutta liiketoimintaa nyt ja tulevaisuudessa,” sanoi ALSO Finland Oy:n ratkaisuliiketoimintayksikön vetäjä Mika Järvinen

Palkintoja jaettiin useissa ryhmissä, ja voittajat valittiin yli 2,800 osallistujan joukosta 115 maasta maailmanlaajuisesti. ALSO huomioitiin erinomaisten ratkaisujen ja palvelujen tarjoajana jakelijoiden ryhmässä.

”Tämän vuotiset palkintojen voittajat osoittavat sen erinomaisen innovaation ja osaamisen, jota Microsoftin kumppaniyhteisö jatkuvasti tarjoaa,” sanoi Ron Huddleston, varapresidentti, One Commercial Partner, Microsoft Corp. ”Annamme suosionosoitukset ALSO Holding AG:lle Microsoftin vuoden jakelukumppani 2017 -palkinnon voittamisesta.”

Microsoftin vuoden kumppani -palkinnot antavat tunnustusta Microsoftin kumppaneille, jotka ovat kehittäneet ja toimittaneet poikkeuksellisen hyviä Microsoft-pohjaisia ratkaisuja kuluneen vuoden aikana.

Suora linkki lehdistötiedotteeseen: www.also.com/goto/20170621en

ALSO Holding AG (Emmen/Sveitsi) tuo yhteen ICT-alan toimittajat ja ostajat. ALSOn Euroooppalainen B2B markkinapaikka tarjoaa palveluja ICT-arvoketjun kaikille toimijoille räätälöimällä logistiikka-, rahoitus-, toimitus-, ratkaisu-, digitaali- ja IT-palveluja yksilöllisiksi paketeiksi. ALSOn tuotevalikoimaan kuuluu yli 188 000 nimikettä noin 500 toimittajalta. Konsernin palveluksessa on (31. joulukuuta päättyneenä tilivuonna 2016) keskimäärin 3 520 henkilöä eri puolilla Eurooppaa ja yhtiön liikevaihto oli 8,0 miljardia euroa. ALSO Holding AG:n suurin osakkeenomistaja on Droege Group Düsseldorfista Saksasta. Lisätietoja on osoitteessa www.also.com

Droege Group
(Suurin osakkeenomistaja)
Droege Group (perustettu vuonna 1988) on riippumaton ja täysin perheomisteinen konsultointi- ja sijoitusyhtiö. Yhtiön erikoisalaa ovat yhtiön arvon kasvattamiseen tähtäävät räätälöidyt uudelleenjärjestelyohjelmat. Droege Groupin perhejohtoinen rakenne ja pääoman vahvuus yhdistyvät liiketoiminnassa käytettäväksi perhepääomamalliksi. Yhtiö tekee omalla pääomallaan suoria sijoituksia "erikoistilanteissa" oleviin tytäryhtiöihin ja keskikokoisiin yrityksiin. Motto ”The Art of Implementation” (Toteutuksen taito) on tehnyt Droege Groupista edelläkävijän toteutukseen keskittyvän yhtiöiden kehittämisen alalla. Yhtiön oma portfolio on osoitus sen toteutusosaamisen jatkuvasta laadusta. Droege Groupin yritysalustoissa on otettu huomioon nykyiset megatrendit (tieto, yhteydet, ennaltaehkäisy, demografiset tekijät, Shopping 4.0, tulevaisuuden työ). Yhtiö on sitoutunut laadukkaaseen, innovatiiviseen ja nopeaan toimintaan. Näin Droege Group on onnistunut saamaan jalansijaa kotimaisilta ja kansainvälisiltä markkinoilta ja toimii nykyisin 30 maassa. Lisätietoja: www.droege-group.com

Vastuuvapauslauseke
Tämä lehdistötiedote sisältää tulevaisuuteen suuntautuneita lausuntoja, jotka perustuvat ALSOn johdon nykyisiin oletuksiin ja ennusteisiin. Tunnetut ja tuntemattomat riskit, epävarmuudet ja muut tekijät voivat johtaa siihen, että tulevaisuuteen suuntautuneet lausunnot poikkeavat olennaisesti todellisesta tilanteesta erityisesti konsernin tuloksen, taloudellisen aseman ja kannattavuuden suhteen. Konserni ei vastaa tulevaisuuteen suuntautuneiden lausuntojen päivittämisestä tai sopeuttamisesta tuleviin tapahtumiin tai tilanteisiin.