1. takaisin

29.6.2017 - Tampere

ALSO on voittanut HPE:n 2017 Global Distributor of the Year -palkinnon

Hewlett Packard Enterprise (HPE) on nimittänyt ALSO vuoden 2017 tukkuriksi maailmanlaajuisesti. Vuotuinen palkinto myönnetään HPE:n kumppaneille, jotka ovat menestyneet liiketoimintamahdollisuuksien kehittämisessä yhteisten asiakkaiden kanssa. Tänä vuonna se julkistettiin Las Vegasissa HPE:n maailmanlaajuisen kumppaniverkoston huippukokouksessa.

”Me ALSOlaiset olemme iloisia tästä palkinnosta! Yksityiset ja hybridipilviekosysteemit kasvavat vauhdilla, mikä luo asiakkaillemme suuria mahdollisuuksia. Olemme vakuuttuneita siitä, että ALSOn ja HPE:n välisellä kumppanuudella saadaan aikaan innovatiiviset ja skaalattavat ratkaisut, joita asiakkaamme tarvitsevat toimialoillaan. ALSOn ja HPEn räätälöidyllä tarjoomalla jatkamme sitoutumistamme asiakkaidemme tukemiseen luomalla heidän asiakkailleen suurta lisäarvoa,”, sanoi ALSO Finland Oy:n ratkaisuliiketoimintayksikön vetäjä Mika Järvinen.

HPE:n vuoden kumppani -palkintojen saajat valitaan useiden kriteerien perusteella, joita ovat mm. erinomainen taloudellinen tulos, innovatiivisuus ja kyky edistää merkittäviä liiketoiminnan tuloksia yhteisten asiakkaiden puolesta.

”Onnittelemme ALSO-konsernia HPE:n Vuoden globaali jälleenmyyjä 2017 -palkinnosta”, sanoi HPE:n EMEA-osaston toimitusjohtaja Andy Isherwood. ”Odotamme innolla jatkotyöskentelyä ALSOn kanssa, jotta yhteiset asiakkaamme pääsevät muuttamaan ja nopeuttamaan liiketoimintaansa.”

ALSO Holding AG (Emmen/Sveitsi) tuo yhteen ICT-alan toimittajat ja ostajat. ALSOn Euroooppalainen B2B markkinapaikka tarjoaa palveluja ICT-arvoketjun kaikille toimijoille räätälöimällä logistiikka-, rahoitus-, toimitus-, ratkaisu-, digitaali- ja IT-palveluja yksilöllisiksi paketeiksi. ALSOn tuotevalikoimaan kuuluu yli 188 000 nimikettä noin 500 toimittajalta. Konsernin palveluksessa on (31. joulukuuta päättyneenä tilivuonna 2016) keskimäärin 3 520 henkilöä eri puolilla Eurooppaa ja yhtiön liikevaihto oli 8,0 miljardia euroa. ALSO Holding AG:n suurin osakkeenomistaja on Droege Group Düsseldorfista Saksasta. Lisätietoja on osoitteessa www.also.com

Droege Group
(Suurin osakkeenomistaja)
Droege Group (perustettu vuonna 1988) on riippumaton ja täysin perheomisteinen konsultointi- ja sijoitusyhtiö. Yhtiön erikoisalaa ovat yhtiön arvon kasvattamiseen tähtäävät räätälöidyt uudelleenjärjestelyohjelmat. Droege Groupin perhejohtoinen rakenne ja pääoman vahvuus yhdistyvät liiketoiminnassa käytettäväksi perhepääomamalliksi. Yhtiö tekee omalla pääomallaan suoria sijoituksia "erikoistilanteissa" oleviin tytäryhtiöihin ja keskikokoisiin yrityksiin. Motto ”The Art of Implementation” (Toteutuksen taito) on tehnyt Droege Groupista edelläkävijän toteutukseen keskittyvän yhtiöiden kehittämisen alalla. Yhtiön oma portfolio on osoitus sen toteutusosaamisen jatkuvasta laadusta. Droege Groupin yritysalustoissa on otettu huomioon nykyiset megatrendit (tieto, yhteydet, ennaltaehkäisy, demografiset tekijät, Shopping 4.0, tulevaisuuden työ). Yhtiö on sitoutunut laadukkaaseen, innovatiiviseen ja nopeaan toimintaan. Näin Droege Group on onnistunut saamaan jalansijaa kotimaisilta ja kansainvälisiltä markkinoilta ja toimii nykyisin 30 maassa. Lisätietoja: www.droege-group.com

Vastuuvapauslauseke
Tämä lehdistötiedote sisältää tulevaisuuteen suuntautuneita lausuntoja, jotka perustuvat ALSOn johdon nykyisiin oletuksiin ja ennusteisiin. Tunnetut ja tuntemattomat riskit, epävarmuudet ja muut tekijät voivat johtaa siihen, että tulevaisuuteen suuntautuneet lausunnot poikkeavat olennaisesti todellisesta tilanteesta erityisesti konsernin tuloksen, taloudellisen aseman ja kannattavuuden suhteen. Konserni ei vastaa tulevaisuuteen suuntautuneiden lausuntojen päivittämisestä tai sopeuttamisesta tuleviin tapahtumiin tai tilanteisiin.