1. takaisin

15.6.2017 - Tampere

ALSO lisää The Voice of O365 -palvelun Cloud Marketplaceen

ALSO laajentaa Cloud Marketplacea The Voice of O365 -palvelulla, ainutlaatuisella yrityskäyttöön tarkoitetulla isännöidyllä äänipalvelulla. Tämä mahdollistaa sen, että Microsoft Office 365 (Business Premium, E3 and E5 Plan) -käyttäjät ja näiden organisaatiot voivat käyttää Skype for Business Onlinea (ennen Microsoft Lync 2010/13) todellisena pilvi-PBX-vaihteena.

The Voice of O365 lisää Public Switched Telephony Network (PSTN) -käytön Microsoft Office 365 -ohjelmaan. Tämä antaa käyttäjien soittaa puhelimella tämänhetkisillä Skype for Business -lisensseillään (osana Office 365 -ohjelmaa), mihin nämä ovat jo tottuneet nykyisellä PBX:llä tai äänipalvelulla. The Voice of O365 -lisenssin lisääminen tarjoaa käyttäjälle pääsyn kaikkiin puhelun hallintatoimintoihin. Lisäksi käyttäjät voivat jatkaa tämänhetkisten puhelinnumeroidensa käyttämistä. PSTN-pääsyn lisäksi The Voice of O365 tarjoaa myös Contact Center -ohjelmistoja, Automated Attendant -ohjelmistoja ja Mobile Presence -ohjelmistoja, mikä mahdollistaa sen, että Skype for Business -verkkopalvelua voidaan harkita todellisena PBX:n korvaajana.

“ALSO-yhtiö hakee jatkuvasti mahdollisuuksia auttaa asiakkaitamme hyödyntämään nykyisiä Skype for Business -käyttäjiään puhelin- ja yhteistyöpalvelunsa yhtenäistämisessä. Olemme innoissamme uudesta kumppanuudestamme SoftAppin, joka jakaa intohimomme yksinkertaistaa ja muuttaa PBX-markkinoita, kanssa. Lisäämällä The Voice of O365 -ohjelman ALSO:n Cloud Marketplaceen annamme asiakkaidemme tehdä aiempaa enemmän ja vähennämme heidän hallintokustannuksiaan” sanoi Thorlakur Thorgeirsson, ALSO:n pilvi-ISV-johtaja.

“Olemme ylpeä osa ALSO:n Cloud Marketplacea ja varmoja siitä, että isännöity palvelumme antaa ALSO-kumppaneiden lisätä ylimääräistä arvoa Microsoft Office 365:aan ja kilpailla yhdistetyn viestinnän alueen laajentamisessa, sanoi Jeroen André de la Porte, SoftApp-jakelun toimitusjohtaja.

The Voice of O365 on nyt saatavilla ALSO Cloud Marketplacessa.

Yhteyshenkilö:
Brunswick Group GmbH
Simon Hertwig
Puhelin: +49 89 80 99 025 25
Sähköpostiosoite: shertwig@brunswickgroup.com

ALSO Holding AG (Emmen/Sveitsi) tuo yhteen ICT-alan toimittajat ja ostajat. ALSOn Euroooppalainen B2B markkinapaikka tarjoaa palveluja ICT-arvoketjun kaikille toimijoille räätälöimällä logistiikka-, rahoitus-, toimitus-, ratkaisu-, digitaali- ja IT-palveluja yksilöllisiksi paketeiksi. ALSOn tuotevalikoimaan kuuluu yli 188 000 nimikettä noin 500 toimittajalta. Konsernin palveluksessa on (31. joulukuuta päättyneenä tilivuonna 2016) keskimäärin 3 520 henkilöä eri puolilla Eurooppaa ja yhtiön liikevaihto oli 8,0 miljardia euroa. ALSO Holding AG:n suurin osakkeenomistaja on Droege Group Düsseldorfista Saksasta. Lisätietoja on osoitteessa /www.also.com

Droege Group
(Suurin osakkeenomistaja)
Droege Group (perustettu vuonna 1988) on riippumaton ja täysin perheomisteinen konsultointi- ja sijoitusyhtiö. Yhtiön erikoisalaa ovat yhtiön arvon kasvattamiseen tähtäävät räätälöidyt uudelleenjärjestelyohjelmat. Droege Groupin perhejohtoinen rakenne ja pääoman vahvuus yhdistyvät liiketoiminnassa käytettäväksi perhepääomamalliksi. Yhtiö tekee omalla pääomallaan suoria sijoituksia "erikoistilanteissa" oleviin tytäryhtiöihin ja keskikokoisiin yrityksiin. Motto ”The Art of Implementation” (Toteutuksen taito) on tehnyt Droege Groupista edelläkävijän toteutukseen keskittyvän yhtiöiden kehittämisen alalla. Yhtiön oma portfolio on osoitus sen toteutusosaamisen jatkuvasta laadusta. Droege Groupin yritysalustoissa on otettu huomioon nykyiset megatrendit (tieto, yhteydet, ennaltaehkäisy, demografiset tekijät, Shopping 4.0, tulevaisuuden työ). Yhtiö on sitoutunut laadukkaaseen, innovatiiviseen ja nopeaan toimintaan. Näin Droege Group on onnistunut saamaan jalansijaa kotimaisilta ja kansainvälisiltä markkinoilta ja toimii nykyisin 30 maassa. Lisätietoja: www.droege-group.com

SoftApp-jälleenmyyjä
SoftApp-jälleenmyyjä, jonka päämaja on Amersfoortissa, Hollannissa, on lisäarvoa tarjoava jälleenmyyjä ja isännöityjen palvelujen (The Voice of O365) tarjoaja, jonka yhdistetyn viestinnän lisäratkaisut edustavat kehityksen huippua. Sen tarjoamat tuotteet sopivat Microsoft Lync 2010 | 2013-, Microsoft Skype for Business- ja Microsoft Office 365 -käyttäjille. Lisää tietoja: www.thevoiceofo365.com tai www.softapp-distribution.com

Vastuuvapauslauseke
Tämä lehdistötiedote sisältää tulevaisuuteen suuntautuneita lausuntoja, jotka perustuvat ALSOn johdon nykyisiin oletuksiin ja ennusteisiin. Tunnetut ja tuntemattomat riskit, epävarmuudet ja muut tekijät voivat johtaa siihen, että tulevaisuuteen suuntautuneet lausunnot poikkeavat olennaisesti todellisesta tilanteesta erityisesti konsernin tuloksen, taloudellisen aseman ja kannattavuuden suhteen. Konserni ei vastaa tulevaisuuteen suuntautuneiden lausuntojen päivittämisestä tai sopeuttamisesta tuleviin tapahtumiin tai tilanteisiin.