1. takaisin

19.5.2017 - Tampere

Uusien HP:n Managed A3 – tulostimien ja monitoimilaitteiden yksinjakeluoikeus ALSOlle

HP on valinnut ALSOn hoitamaan uuden Managed A3 –mallistonsa jakelun Suomessa ja Euroopassa. HP aloittaa A3-malliston toimitukset huhtikuun aikana. Yhteistyöllä ALSO ja HP vahvistavat jo entisestään johtavaa asemaansa tulostusmarkkinassa. Suomessa HP A3 –malliston myynnistä vastaa HP:n Managed Printing Services Premier –kumppanit. Laajan kanavan malliston tarkemmat tiedot löytyvät kevään aikana ALSO verkkosivuilta.

”Panostamme vahvasti talona tulostuspuolelle. Tästä esimerkkiä kerrattakoon, että lanseerasimme maaliskuussa WePrintSmarter-palvelun, jonka avulla tarjoamme automaattista tulostinväritäyttöä asiakkaillemme. Hyvänä jatkona panostuksellemme ja sitoutumisellemme tulostuspuolen kehittämiseen oli saada HP:n A3-mallisto yksinoikeudella meille jakeluun”, iloitsee ALSOn HP commercial pc- ja tulostusliiketoiminnasta vastaava Business Manager Tiina Säämänen.

”ALSOn pitkäaikainen sitoutuminen ja keskittyminen HP:n tulostusliiketoimintaan, logistiset valmiudet sekä osaaminen ja kokemus tulostuspalveluista vaikuttivat siihen, että HP valitsi ALSOn Managed A3 –mallistonsa Euroopanlaajuiseksi jakelijaksi. Julkaisemme uuden sukupolven A3-laitteita täydentämään HP:n jo laajaa tuoteperhettä markkinoiden parhailla tietoturvaominaisuuksilla ja kustannustehokkailla tulostuskustannuksilla”, HP Print liiketoimintayksikön johtaja Jyri Halonen kommentoi.

Lisätietoja:
Riina Lempiälä
HP Print Tuotepäällikkö
ALSO Finland Oy
riina.lempiala@also.com
+358 400 879 909

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT-alan tukkuri ja täyden valikoiman tuote- ja palvelutoimittaja. Markkinapaikkamme tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden hankkia yksilöllisiä tuote- ja palveluratkaisuja. ALSO Finland tarjoaa laajan tukkutuotevalikoiman lisäksi logistiikka-, rahoitus-, konfigurointi-, tietotekniikka- ja pilvipalveluita. ALSO Finlandin pääkonttori sijaitsee Tampereella. Lisäksi ALSO Finlandilla on logistiikkakeskus Pirkkalassa ja toimipiste Espoossa. ALSO Finland on osa kansainvälistä ALSO-konsernia. Lue lisää www.also.fi

HPluo tekniikkaa, joka tekee elämästä parempaa kaikille, kaikkialla. Tuotevalikoimamme sisältää tulostimia,tietokoneita, mobiililaitteita, ratkaisuja ja palveluita, joiden avulla tarjoamme erottuvia asiakaskokemuksia. Suomessa HP Inc. toimii nimellä HP Finland Oy. Lisätietoa HP:sta (NYSE: HPQ) on saatavissa osoitteessa www.hp.com.