1. takaisin

27.4.2017 - Tampere

Muutoksia ALSO Finlandin organisaatiossa

ALSO Finland (ALSO) on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Hans-Mikael Heleniuksen alkaen 1.5.2017. Hans-Mikael siirtyy tehtävään työskenneltyään viisi vuotta ALSOn talousjohtajana.

Samalla ALSOn strategiset osa-alueet Supply, Services ja Solution saavat suunnitellusti lisävahvistusta seuraavasti. Supply liiketoimintayksikön kehityksestä vastaa jatkossa Tiina Säämänen. Hän jatkaa samalla HP- sekä PC Brands -tiimin esimiehenä. Tuomas Jokela vastaa jatkossakin Apple-, sekä MCP-liiketoiminnoista ja Mikko Kalenius C&C-liiketoiminnasta. Services liiketoimintayksiköstä vastaa jatkossa Hans-Mikael Helenius ja Solution liiketoiminnasta Mika Järvinen.

"Muutoksella haluamme siirtää vastuuta lähemmäksi liiketoimintaa ja siten kiihdyttää strategisten liiketoimintapalveluiden, kuten pilvipalveluiden sekä kuukausiveloitteisten laitteiden myyntiä.",sanoo Hans-Mikael Helenius.

"Nimitysten myötä saamme selkeän jatkumon ALSOn hyvälle kehitykselle ja myös varmistamme kehityksen hyvän vauhdin tulevaisuudessa. Hans-Mikael, Tiina ja Mika ovat toimineet ALSOssa määrätietoisesti ja laaja-alaisesti eri rooleissa viimeisten vuosien aikana ja tuntevat yrityksen erittäin hyvin. ", sanoo Gustavo Möller-Hergt, ALSO konsernin pääjohtaja.

"Haluan kiittää Mervi Airaksista loistavasta työstä ALSOn palveluksessa. Toivotamme Merville onnea uuteen tehtävään", toivottaa Gustavo Möller-Hergt.

Lisätietoja
Hans-Mikael Helenius
Managing Director
ALSO Finland Oy
+358 505 237 297
hans-mikael.helenius@also.com

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT-alan tukkuri ja täyden valikoiman tuote- ja palvelutoimittaja. Markkinapaikkamme tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden hankkia yksilöllisiä tuote- ja palveluratkaisuja. ALSO Finland tarjoaa laajan tukkutuotevalikoiman lisäksi logistiikka-, rahoitus-, konfigurointi-, tietotekniikka- ja pilvipalveluita. ALSO Finlandin pääkonttori sijaitsee Tampereella. Lisäksi ALSO Finlandilla on logistiikkakeskus Pirkkalassa ja toimipiste Espoossa. ALSO Finland on osa kansainvälistä ALSO-konsernia. Lue lisää www.also.fi