1. takaisin

24.4.2017 - Tampere

ALSO edistää Microsoftin työkalujen käyttöä yhteistyössä Glasspaperin kanssa

ALSO lisää Cloud Marketplaceen Glasspaperin, johtavan norjalaisen IT-koulutuspalvelujen tarjoajan, verkko-opiskelu- ja verkkoseminaaripalvelut. Yhtiön verkko-opiskelualusta XtraMile sisältää lyhyitä oppitunteja ja verkkoseminaareja sellaisista ohjelmista kuin MS Office, Office365, SharePoint ja Skype for Business.

Glasspaper, joka on valittu Norjassa Microsoft Training Partner of the Year -kumppaniksi jo seitsemänä peräkkäisenä vuonna, tarjoaa asiakkailleen vuosittain yli 300 oppituntia ja 250 verkkoseminaaria, jotka käsittelevät esimerkiksi terveys- ja turvallisuusalaa sekä tietosuojaa. Asiakkaat voivat tehdä myös omia kursseja hyödyntämällä XtraMile-alustan helppokäyttöistä ympäristöä sekä tarjolla olevaa käyttökoulutusta ja tukea.

”Teknologiapohjaisten palvelujen lisääntyessä monille yrityksille on olennaisen tärkeää varmistaa, että työntekijät pysyvät kehityksen mukana. Glasspaperin avulla jälleenmyyjämme voivat auttaa asiakkaitaan parantamaan organisaation tietotasoa, mikä lisää tehokkuutta ja palveluista saatavaa hyötyä. Olemme erittäin iloisia voidessamme tarjota tämän tyylikkään ratkaisun asiakkaillemme yhteistyössä Glasspaperin, palkitun markkinajohtajan, kanssa”, sanoo Thorlakur Thorgeirsson, ALSOn Cloud ISV Manager.

”Odotamme innolla läheistä yhteistyötä ALSOn ja sen jälleenmyyjien kanssa. Uskomme, että yhdessä voimme tehostaa monien IT-käyttäjien työtä. Työntekijät voivat saada ”päivän vinkkejä” istuessaan linja-autossa tai kahvilla, eikä näihin oppitunteihin kulu edes viittä minuuttia päivässä. Tällä hetkellä meillä on Norjassa 80 000 XtraMile-käyttäjää ja uskomme, että heidän määränsä kasvaa merkittävästi ALSO Cloud Marketplacen ansiosta”, sanoo Kenneth Berntzen, Glasspaper Learningin CEO.

Yhteyshenkilö:
Brunswick Group GmbH
Simon Hertwig
Puhelin: +49 89 80 99 025 25
Sähköpostiosoite: shertwig@brunswickgroup.com

ALSO Holding AG (Emmen/Sveitsi) tuo yhteen ICT-alan toimittajat ja ostajat. ALSOn Euroooppalainen B2B markkinapaikka tarjoaa palveluja ICT-arvoketjun kaikille toimijoille räätälöimällä logistiikka-, rahoitus-, toimitus-, ratkaisu-, digitaali- ja IT-palveluja yksilöllisiksi paketeiksi. ALSOn tuotevalikoimaan kuuluu yli 188 000 nimikettä noin 500 toimittajalta. Konsernin palveluksessa on (31. joulukuuta päättyneenä tilivuonna 2016) keskimäärin 3 520 henkilöä eri puolilla Eurooppaa ja yhtiön liikevaihto oli 8,0 miljardia euroa. ALSO Holding AG:n suurin osakkeenomistaja on Droege Group Düsseldorfista Saksasta.
Lisätietoja on osoitteessa www.also.com

Droege Group
(Suurin osakkeenomistaja)
Droege Group (perustettu vuonna 1988) on riippumaton ja täysin perheomisteinen konsultointi- ja sijoitusyhtiö. Yhtiön erikoisalaa ovat yhtiön arvon kasvattamiseen tähtäävät räätälöidyt uudelleenjärjestelyohjelmat. Droege Groupin perhejohtoinen rakenne ja pääoman vahvuus yhdistyvät liiketoiminnassa käytettäväksi perhepääomamalliksi. Yhtiö tekee omalla pääomallaan suoria sijoituksia "erikoistilanteissa" oleviin tytäryhtiöihin ja keskikokoisiin yrityksiin. Motto ”The Art of Implementation” (Toteutuksen taito) on tehnyt Droege Groupista edelläkävijän toteutukseen keskittyvän yhtiöiden kehittämisen alalla. Yhtiön oma portfolio on osoitus sen toteutusosaamisen jatkuvasta laadusta. Droege Groupin yritysalustoissa on otettu huomioon nykyiset megatrendit (tieto, yhteydet, ennaltaehkäisy, demografiset tekijät, Shopping 4.0, tulevaisuuden työ). Yhtiö on sitoutunut laadukkaaseen, innovatiiviseen ja nopeaan toimintaan. Näin Droege Group on onnistunut saamaan jalansijaa kotimaisilta ja kansainvälisiltä markkinoilta ja toimii nykyisin 30 maassa.
Lisätietoja: www.droege-group.com

Glasspaper Learning AS
Glasspaper Learning AS on Norjan suurin IT-koulutuspalvelujen toimittaja. Yhtiöllä on täydellinen kurssivalikoima IT-asiantuntijoille, ohjelmistokehittäjille, tietotekniikan käyttäjille, projektipäälliköille ja työryhmien jäsenille. Glasspaperilla on toimipisteet Oslossa, Bergenissä ja Trondheimissa, ja se järjestää kursseja eri puolilla Norjaa. Yhtiö tarjoaa myös verkkoseminaareja, verkkokoulutusta ja tilausvideopalveluja. Microsoft on valinnut Glasspaperin Training Partner of the Year -kumppaniksi seitsemänä peräkkäisenä vuonna, ja yhtiö tekee kansainvälistä yhteistyötä Leading Learning Partners Association (LLPA) -järjestön kanssa.
Lisätietoja: www.glasspaper.no ja www.xtramile.no

Vastuuvapauslauseke
Tämä lehdistötiedote sisältää tulevaisuuteen suuntautuneita lausuntoja, jotka perustuvat ALSOn johdon nykyisiin oletuksiin ja ennusteisiin. Tunnetut ja tuntemattomat riskit, epävarmuudet ja muut tekijät voivat johtaa siihen, että tulevaisuuteen suuntautuneet lausunnot poikkeavat olennaisesti todellisesta tilanteesta erityisesti konsernin tuloksen, taloudellisen aseman ja kannattavuuden suhteen. Konserni ei vastaa tulevaisuuteen suuntautuneiden lausuntojen päivittämisestä tai sopeuttamisesta tuleviin tapahtumiin tai tilanteisiin.

Lisätietoja

Simon Hertwig
+49 89 809902525
shertwig@brunswickgroup.com