20.3.2017 - Tampere

ALSO vahvistaa palvelutarjoomaansa lanseeraamalla tulostamiseen keskittyvän WePrintSmarter -palvelualustan Suomessa

ALSO Finland Oy on lanseerannut uuden verkkopohjaisen WePrintSmarter-palvelualustan, jonka tarjooma mahdollistaa ALSOn jälleenmyyjiä automatisoimaan tulostuksenhallintaansa ja laajentamaan palvelutarjoamaansa. Ensimmäinen WePrintSmarterin kautta tarjottava palvelu on SmartSupplies, joka on täysin automatisoitu tulostustarvikkeiden tilauspalvelu.

”Panostamme jatkuvasti uusien palvelujen kehittämiseen. Haluamme osaltamme tukea ja edistää jälleenmyyjäasiakkaidemme digiloikkaa ja tuomme markkinapaikkaamme saataville yleisluontoisia peruspalveluja, joiden avulla asiakkaamme voivat automatisoida olemassa olevia tilaus-toimitusputkiaan”, sanoo Mervi Airaksinen ALSO Finland Oy:n toimitusjohtaja.

Verkkopohjainen SmartSupplies-ratkaisu automatisoi kaikkien tulostin- ja monitoimilaitemerkkien väriaine- ja mustekasettien tilauksen ja toimituksen. Kun palveluun yhdistettyjen tulostimien tulostustarvikkeet ovat loppumassa, ALSO tekee automaattisesti tilauksen ja lähettää tarvikkeet suoraan asiakkaalle jälleenmyyjän puolesta. Mitään monimutkaisia sopimuksia ei tarvita, sillä asiakkaat maksavat kunkin tilauksen erikseen. ”Meidän liiketoimintamme perustuu tarviketoimituksiin ja jälleenmyyjä omistaa, tarjoaa käyttötuen ja laskuttaa loppuasiakastaan kuten ennenkin” Airaksinen alleviivaa.

SmartSupplies-palveluun rekisteröityminen ja käyttö on ilmaista. Rekisteröitymisen jälkeen asiakkaat voivat käyttää SmartSupplies-portaalia kaikkina viikonpäivinä ja kaikkina aikoina sekä tarkastella omassa verkossaan olevia tulostimia. Kustakin tulostimesta näkyy yksityiskohtaisesti, kuinka paljon väriaine- tai mustekaseteista on jäljellä. Tämä tarjoaa myös jälleenmyyjille uusia mahdollisuuksia, sillä ne voivat tarjota asiakkailleen uusia ratkaisuja tulostinverkosta löytyvien vanhentuneiden laitteiden tilalle.

Saadaksesi lisätietoja, käy osoitteessa www.weprintsmarter.com tai ota yhteys ALSOn asiakaspäällikköön.

Yhteyshenkilö:
ALSO Finland Oy
Hanne Murtola
+358 44 779 7523
hanne.murtola@also.com

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT-alan tukkuri ja täyden valikoiman tuote- ja palvelutoimittaja. Markkinapaikkamme tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden hankkia yksilöllisiä tuote- ja palveluratkaisuja. ALSO Finland tarjoaa laajan tukkutuotevalikoiman lisäksi logistiikka-, rahoitus-, konfigurointi-, tietotekniikka- ja pilvipalveluita. ALSO Finlandin pääkonttori sijaitsee Tampereella. Lisäksi ALSO Finlandilla on logistiikkakeskus Pirkkalassa ja toimipiste Espoossa. ALSO Finland on osa kansainvälistä ALSO-konsernia. Lue lisää www.also.fi