1. takaisin

2.2.2017 - Tampere

ALSO Finland Oy ostaa tietoturva- ja verkkotuotteiden lisäarvotukkurin Internet Smartsec Oy:n

Suomen johtava ICT-alan tukkuri ALSO Finland Oy hankkii omistukseensa Internet Smartsec Oy:n. Internet Smartsec on kotimainen tietoturva- ja verkkotuotteiden maahantuoja ja lisäarvojakelija (VAD), jonka edustamat tuotteet on rankattu johtaja-kategoriaan Gartnerin Magic Quadrantissa.

Smartsecin maahantuomat tuotteet tarjoavat yrityksille ja organisaatioille varman tietoturva- ja verkkoinfrastruktuurin. Ratkaisuihin kuuluvat turvattu sähköinen kaupankäynti, VPN-ratkaisut verkkojen välillä, käyttäjäntunnistuslaitteita, salaus-teknologiaa, IDS- ja filtterointituotteita sekä eri tason palomuurilaitteita.

Yritys tarjoaa myös tietoturvaan ja tietoverkkoon liittyvää konsultointia ja koulutusta.

Smartsecin liikevaihto vuonna 2016 oli 4,5 miljoonaa euroa, missä on 61 % kasvua edelliseen vuoteen verrattuna. Kovan kasvun odotetaan jatkuvan myös tulevina vuosina, kun verkkojen ja tietoturvan kokonaismarkkinat kasvavat edelleen. Yrityksen palveluksessa on 10 henkilöä.

”Smartsecin osaaminen ja tuoteportfolio täydentävät upeasti meidän ratkaisupuolen tarjoomaamme. Nyt voimme tukea asiakkaidemme kasvua tarjoamalla heille entistä syvempää osaamista ja laajempaa tuoteportfoliota kasvavilla verkko- ja tietoturvamarkkinoilla”, ALSO Finland Oy:n toimitusjohtaja Mervi Airaksinen toteaa.

”On hienoa todeta, että Smartsecin vahva osaaminen ja asiakaslähtöinen tapa toimia tulevat muodostamaan tärkeän resurssin kansainvälisen tukkurin toiminnassa”, sanoo Tom Mickelsson, Internet Smartsec Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT –alan tukkuri ja täyden valikoiman tuote- ja palvelutoimittaja. Markkinapaikkamme tarjoaa jälleenmyyjille mahdollisuuden hankkia yksilöllisiä tuote- ja palveluratkaisuja. ALSO Finland tarjoaa laajan tukkutuotevalikoiman lisäksi logistiikka-, rahoitus-, konfigurointi-, tietotekniikka- ja pilvipalveluita. ALSO Finlandin pääkonttori sijaitsee Tampereella. Lisäksi ALSO Finlandilla on logistiikkakeskus Pirkkalassa ja toimipiste Espoossa. ALSO Finland on osa kansainvälistä ALSO – konsernia. Lue lisää www.also.fi

Internet Smartsec Oy on jo 15 vuoden ajan ollut johtavien tietoturva- ja verkkoratkaisujen lisäarvojakelija (VAD). Suomen ja Balttian isoimmat ja vaikutusvaltaisimmat yritykset ja organisaatiot luottavat Smartsecin osaamiseen ja kykyyn tuoda vaativiin ja haastaviin ympäristöihin soveltuvia ajan hermolla olevia ratkaisuja. Myyntimme tapahtuu huolellisesti valitun jälleenmyyjäverkoston ja kumppaneiden kautta.

Lisätietoja

Taru Kortessalo
+358 40 7799926
taru.kortessalo@also.com