23.3.2015 - Tampere

ALSO Finland ja Microsoft pilotoivat uudenlaista myyntimallia Lumia-puhelimiin

ALSO ja Microsoft sopivat yhteistyön laajentamisesta Lumia-puhelimiin. Yhteistyössä lähdetään pilotoimaan tukkumarkkinaan uudenlaista myyntikonseptia, jossa ALSO Finland myy puhelimet jälleenmyyjille kuukausimaksulla. Kuukausimaksuun voi sisältyä myös muita Microsoft ekosysteemin tuotteita ja palveluja, kuten Surface ja Office 365. Yhteistyö keskittyy B2B-markkinaan.

"Olemme todella innoissamme, kun Microsoft-tarjontamme täydentyy Lumia puhelimilla. Windows-ekosysteemi on yritysmaailmassa markkinajohtaja, ja pian pystymme tarjoamaan kaiken aina ohjelmistoista laitteisiin jälleenmyyjille kuukausimaksulla. Kuukausimaksullisuus mahdollistaa jälleenmyyjille aiempaa kannattavamman laitemyynnin", sanoo ALSOlta Sami Elopuro, Mobile Sales Director.

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT- ja kulutuselektroniikan tukkuri sekä vahva logistiikkapalvelujen tarjoaja. ALSO Finland panostaa markkinoiden parhaisiin tuotemerkkeihin, sähköiseen kaupankäyntiin, pitkälle automatisoituihin varastopalveluihin sekä nopeaan kuljetuspalveluun. ALSOn liiketoiminta perustuu 3S-strategiaan: tukkuliiketoiminta (supply), ratkaisuliiketoiminta (solutions) ja palveluliiketoiminta (services). ALSO Finlandin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella, minkä lisäksi ALSO Finlandilla on toimipiste Espoossa. ALSO Finland Oy on osa vakavaraista ALSO Holding AG konsernia.

Lue lisää www.also.fi.

Lisätietoja

Taru Kortessalo
+358 40 7799926
taru.kortessalo@also.com