10.4.2015 - Tampere

ALSO tuo Rittalin ratkaisut jälleenmyyjilleen

ALSO Finland aloittaa Rittalin ratkaisujen jakelun Suomessa. Rittal on johtava IT-infrastruktuurin toimittaja, ja ALSOn asiakkaat saavat nyt koko Rittalin ratkaisuvalikoiman käyttöönsä mukaan lukien asennus- ja tukipalvelut. Tällä yhteistyöllä ALSO vahvistaa ratkaisuliiketoiminnan valikoimaansa ja tuo uusia liiketoimintamahdollisuuksia asiakkailleen.

"ALSO on todistetusti Suomen ykköskanava IT-tuotteiden osalta, yhdessä ALSO ja Rittal muodostavat ratkaisukokonaisuuden, jota tässä maassa ei ole ennen nähty. One shop -strategiamme tuo asiakkaille valinnan helppouden konkreettisesti jokapäiväiseen toimintaan.” kommentoi Mikko Aho, myyntijohtaja Rittal Oy.

"Rittalin innovatiiviset ratkaisut tuovat luotettavuutta ja kustannussäästöjä sekä palveluntarjoajille että yritysten omiin konesaleihin. Toimintavarmuuden lisääminen liiketoimintakriittisissä ratkaisuissa on tärkeää, ja huippuluokan infraratkaisut ovat tässä avainasemassa" kommentoi Jukka Kortesniemi, ratkaisuliiketoiminnan johtaja ALSO Finland Oy.

Rittal on maailman johtava sähkökytkentä- ja IT-laitekaappien valmistaja sekä konesalien rakentaja, jonka korkealaatuisiin tuotteisiin luottavat teollisuus- ja IT-yritykset kaikilla mantereilla. Vuonna 1961 Saksasta alkanut menestystarina perustuu alan aktiivisempaan tuotekehitykseen, testattuun turvallisuuteen sekä tuhansiin modulaarisiin, yhteensopiviin tuotteisiin, joista asiakkaalle voidaan rakentaa aina sopiva ratkaisu. Rittal on suurin yritys maailmanlaajuisessa Friedhelm Loh Groupissa, jolla on yli 10 000 työntekijää ja yli 2 miljardin euron liikevaihto vuonna 2014. Suomen maayhtiö työllistää 50 ammattilaista, joiden vahvuuksia ovat asiakaslähtöinen suunnittelu ja avaimet käteen -toimitukset pitkällä kokemuksella. www.rittal.fi

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT- ja kulutuselektroniikan tukkuri sekä vahva logistiikkapalvelujen tarjoaja. ALSO Finland panostaa markkinoiden parhaisiin tuotemerkkeihin, sähköiseen kaupankäyntiin, pitkälle automatisoituihin varastopalveluihin sekä nopeaan kuljetuspalveluun. ALSOn liiketoiminta perustuu 3S-strategiaan: tukkuliiketoiminta (supply), ratkaisuliiketoiminta (solutions) ja palveluliiketoiminta (services). ALSO Finlandin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella, minkä lisäksi ALSO Finlandilla on toimipiste Espoossa. ALSO Finland Oy on osa vakavaraista ALSO Holding AG konsernia. Lue lisää www.also.fi

Lisätietoja

Taru Kortessalo
+358 40 7799926
taru.kortessalo@also.com