24.4.2015 - Tampere

Acronis-varmuuskopiointipalvelu nyt saatavilla ALSO Cloud Markkinapaikassa

ALSOn pilvipalveluiden markkinapaikan, ALSO Cloud Marketplacen palveluvalikoima kasvaa. Nyt saat provisioitua automaattisesti käyttöön suoraan pilvimarkkinapaikastamme Acronisin varmuuskopiointipalvelut

Acronis-varmuuskopiointipalvelu (Backup as a Service, BaaS) suo ALSOn jälleenmyyjille mahdollisuuden ratkaista asiakkaidensa tiedonvarmistustarpeet nopeasti, apunaan toimivaksi todettu ja kattava pilvipohjainen varmistus- ja palautuspalvelu työasemille ja palvelimille. Tehokkaan Acronis AnyData Enginen ansiosta Acroniksen BaaS-palvelu tarjoaa erittäin mukautetun, kokonaisvaltaisen ja luotettavan palvelun, joka varmuuskopioi datan mistä tahansa lähteestä ja palauttaa sen mihin tahansa kohteeseen tai järjestelmään. Alustan käyttö ja hallinta on erittäin yksinkertaista ja läpinäkyvää jälleenmyyjille. Yleiskatsaus tileistä ja tähänastisesta käytöstä on vain klikkauksen päässä, laskutus tapahtuu vain kerran kuukaudessa, ja palvelut voidaan helposti mukauttaa muuttuvien liiketoimintatarpeiden mukaisiksi.

“Olemme tyytyväisiä, että ALSO on päättänyt tarjota Acroniksen varmuuskopiointipalvelua ALSO Cloud Markkinapaikassa”, sanoo Alex Fuerst, Euroopan toimintojen johtaja. “ALSO on meille tärkeä kumppani, jolla on laaja yhteistyöverkosto Euroopassa. Luokkansa parhaan ratkaisun - joka vastaa jälleenmyyjien tiedonvarmistustarpeisiin ja tarjoaa heille helpon, kokonaisvaltaisen ja turvallisen vaihtoehdon - tarjoaminen on ihanteellinen lisäys ALSO Markkinapaikan valikoimaan.”

“Acronis-varmuuskopiointipalvelu tarjoaa ALSOn jälleenmyyjille mahtavan tilaisuuden laajentaa markkina-alueitaan ja vastata uusiin, kasvaviin haasteisiin sekä asiakkaiden tarpeisiin mahdollistamalla kriittisen datan riittävän suojauksen“, selittää Jukka Kortesniemi, Head of Solutions, ALSO Finland. “Jälleenmyyjät voivat käynnistää varmuuskopiointipalvelunsa ilman käyttöönottokustannuksia ja käyttöön perustuvalla hinnoittelulla ALSO Cloud Markkinapaikassa ja erottua kilpailijoistaan innovatiivisilla pilvipalveluilla

ALSO Cloud Markkinapaikka: www.alsocloud.fi

Lisätietoja:

Jukka Kortesniemi
Head of Solution Business, ALSO Finland
+358 40 197 3668
jukka.kortesniemi@also.com

Acronis on edelläkävijä uuden sukupolven tietoturvan suhteen varmuuskopioinnin, tietojen palautuksen sekä rajoitetun pääsyn ratkaisujen saralla. Hyödyntäen AnyData Engineään ja ainutlaatuista levykuvapohjaista teknologiaansa, Acronis tarjoaa helpon, kokonaisvaltaisen ja turvallisen pääsyn tiedostoihin ja niiden jakamisen. Tämän lisäksi se mahdollistaa kaikkien tiedostojen, sovellusten ja käyttöjärjestelmien varmuuskopioimisen missä tahansa ympäristössä, on se sitten virtuaalinen, fyysinen, pilvipohjainen tai mobiili.

Vuonna 2002 perustettu Acronis turvaa yli viiden miljoonan kuluttajan ja 300 000 yrityksen tiedot 130:ssa maassa. Acroniksella on yli sata patenttia, ja sen tuotteita on valittu Vuoden tuotteiksi näissä julkaisuissa: Network Computing, TechTarget ja IT Professional. Tuotteiden mittaviin ominaisuuksiin kuuluvat mm. migraatio, kloonaus ja replikointi.

Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta: www.acronis.eu . Seuraa Acronista Twitterissä: http://twitter.com/acronis .

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT– ja kulutuselektroniikan tukkuri sekä vahva logistiikkapalvelujen tarjoaja. ALSO Finland panostaa markkinoiden parhaisiin tuotemerkkeihin, sähköiseen kaupankäyntiin, pitkälle automatisoituihin varastopalveluihin sekä nopeaan kuljetuspalveluun. ALSOn liiketoiminta perustuu 3S-strategiaan: tukkuliiketoiminta (supply), ratkaisuliiketoiminta (solutions) ja palveluliiketoiminta (services) . ALSO Finlandin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella, minkä lisäksi ALSO Finlandilla on toimipiste Espoossa. ALSO Finland Oy on osa vakavaraista ALSO Holding AG konsernia. Lue lisää www.also.fi .