24.4.2015 - Tampere

ALSO Finland vahvistaa matkapuhelintarvikevalikoimaansa Cellularlinen tuotteilla

ALSO Finland ja Cellular Italia ovat sopineet yhteistyöstä Cellularline-tuotevalikoiman myynnistä Suomessa. Cellularline on yksi Euroopan johtavista matkapuhelintarvikebrändeistä. Valikoimaan kuuluvat matkapuhelinten ja tablettien suojaus- ja lataustuotteet sekä musiikkikuulokkeet. Tiivis yhteistyö johtavien laitevalmistajien kanssa mahdollistaa sen, että Cellularline pystyy tuomaan myyntiin yhteensopivat suojakuoret ja kotelot samaan aikaan uusien päätelaitteiden kanssa. Uutuuksien lisäksi perusvalikoima kattaa yhteensopivia tarvikkeita lähes kaikkiin puhelimiin ja tabletteihin.

“Cellularline on iloinen voidessaan aloittaa yhteistyön ALSOn kanssa, minkä myötä odotamme brändimme tunnettavuuden kasvavan merkittävästi sekä kuluttaja- että yritysmyyntikanavissa. Uusi kumppanuutemme ALSOn kanssa tarjoaa meille vakaan pohjan uudelle kasvulle” kommentoi Fabio Gusmani, International Sales Director Cellular Italia S.P.A.”

”Jatkamme vahvaa panostusta mobile-liiketoiminnan kehittämiseen ja olemme tyytyväisiä voidessamme nyt esitellä laadukkaat ja kilpailukykyiset Cellularline-tuotteet asiakkaillemme. Uskon, että niiden avulla asiakkaamme pystyvät parantamaan kannattavuuttaan ja laajentamaan omaa liiketoimintaansa mobiilikategoriassa”, sanoo Sami Elopuro, ALSOn Mobile Sales Director.

Cellular Italia s.p.A, perustettu 1990 Reggio´ssa Italiassa, on johtava mobiilitarvikevalmistaja Euroopassa. Valikoimaan kuuluvat Cellularline-brändillä myytävät älypuhelimiin ja tablet-laitteisiin yhteensopivat tarvikkeet ja lisälaitteet. Cellular Italian on tunnettu teknistä innovaatioista, huippulaadusta ja modernista muotoilusta. Tällä hetkellä Cellular Italia työllistää yli 150 henkeä ja Cellularline-tuotteet ovat myynnissä yli 60 markkinalla.

ALSO Finland Oy on Suomen johtava ICT –ja kulutuselektroniikan tukkuri sekä vahva logistiikkapalvelujen tarjoaja. ALSO Finland panostaa markkinoiden parhaisiin tuotemerkkeihin, sähköiseen kaupankäyntiin, pitkälle automatisoituihin varastopalveluihin sekä nopeaan kuljetuspalveluun. ALSOn liiketoiminta perustuu 3S-strategiaan: tukkuliiketoiminta (supply), ratkaisuliiketoiminta (solutions) ja palveluliiketoiminta (services) . ALSO Finlandin pääkonttori ja logistiikkakeskus sijaitsevat Tampereella, minkä lisäksi ALSO Finlandilla on toimipiste Espoossa. ALSO Finland Oy on osa vakavaraista ALSO Holding AG konsernia. Lue lisää www.also.fi

Lisätietoja

Fabio Gusmani
+39 0522 336115
fabio.gusmani@cellularline.com