ALSO Cloud Markkinapaikka

Markkinapaikan palvelut

Server Backup

Acroniksen Server Backup -palvelu tarjoaa turvallisen ja skaalautuvan tietosuojan, tärkeiden tietojen palautuksen sekä on-site- että pilven varmuuskopionnit missä ja milloin tahansa. Acronis AnyData Engine -palvelun avulla Server Backup varmuuskopioi levyt, partitiot ja tiedostot turvallisesti datakeskukseen ja mahdollistaa nopeat palautukset valittuihin tiedostoihin, kansioihin, sovelluksiin tai järjestelmiin. Acronis AnyData Engine varmistaa paikallisesti nopean palautuksen varmistamiseksi ja Acronicksen kapasiteettiin hätätilanteita varten. Tästä palveluun.

Workstation Backup

Acroniksen Workstation Backup -palvelu tarjoaa turvallisen ja skaalautuvan tietosuojan, tärkeiden tietojen palautuksen sekä on-site- että pilven varmuuskopionnit missä ja milloin tahansa. Acronis AnyData Engine -palvelun avulla Workstation Backup varmuuskopioi levyt, partitiot ja tiedostot turvallisesti datakeskukseen ja mahdollistaa nopeat palautukset valittuihin tiedostoihin, kansioihin, sovelluksiin tai järjestelmiin. Acronis AnyData Engine varmistaa paikallisesti nopean palautuksen varmistamiseksi ja Acronicksen kapasiteettiin hätätilanteita varten. Tästä palveluun.

Centero Software Manager

Centero Software Manager mahdollistaa usein päivittyvien ja laajalti käytettyjen pikkusovellusten julkaisun, päivittämisen sekä tarvittaessa poistamisen täysin automaattisesti. Ratkaisun perustana on Centero Oy:n rautainen sovelluspaketointiosaaminen, jonka avulla Centero tuottaa Centero Software Managerin hyödyntämät sovelluspaketit ja niiden päivityspaketit. Paketit tuotetaan MSI-paketteina (Windows-käyttöjärjestelmän sovelluspakettistandardi), mutta sen lisäksi on mahdollista käyttää myös Microsoft App-V -muotoisia paketteja. Palvelun piirissä on noin kaksikymmentä sovellusta, joiden elinkaaren hallinta saadaan täysin automatisoitua. Lista kattaa kaikki isommissakin organisaatioissa laajalti käytetyt usein päivittyvät pikkusovellukset, joiden ylläpitämiseen ylläpidolta kuluu kohtuuttoman paljon aikaa. Näiden niin sanottujen vakiosovellusten lisäksi Centero Software Managerilla on mahdollista jakaa päätelaitteille myös organisaation muita sovelluksia. Tästä palveluun.

CloudMigrator365

CloudMigrator365 on johtava sähköposti- ja tiedostomigraatio-ohjelmiston tarjoaja, joka auttaa jälleenmyyjiä ja heidän asiakkaitaan siirtymään Office 365:een miltä tahansa alustalta. Cloudmigrator365:llä on siirretty jo yli 6 miljoonaa käyttäjää helposti ja turvallisesti hyödyntämään Office 365-ratkaisuja. CloudMigrator365 on hinnoiteltu per käyttäjä/postilaatikko ja, toisin kuin kilpailevilla ratkaisuilla, ei sisällä rajoituksia käytön tai datan määrän suhteen. Tästä palveluun.

DocuSign for Microsoft

DocuSign muuttaa liiketoimintaa digitoimalla paperiasiakirjat ja mahdollistamalla sen, että kuka tahansa voi käsitellä tietoja turvallisesti milloin, missä ja millä laitteella tahansa. DocuSignin avulla kaikenkokoiset sekä eri aloilla ja eri paikkakunnilla toimivat organisaatiot säästyvät paperiasiakirjojen tulostamiseen, faksaamiseen ja skannaukseen liittyvältä vaivalta ja ajanhukalta sekä niihin liittyviltä kustannuksilta ja käsittelyvirheiltä. DocuSign on nopein, helpoin ja luotettavin tapa tehdä kaikista sopimuksista täysin digitaalisia sekä varmistaa, että yritys liikkuu eteenpäin. Tästä palveluun.

Domainrekisteröinnit, webhotellit ja SSL-sertifikaatit

Domainrekisteröinnit suomalaiselta palveluntarjoajalta.

Webhotelli tarjotaan 2 Gb, 4Gb, 8Gb, 10Gb tallennustilalla ja joko MySql-tietokannalla tai ilman sitä. Saatavilla myös Webhotelli MultiPRO jälleenmyyjille, joilla on tarve hallita useampien (minimitilaus 25 kpl) asiakkaiden webhotelleja yhdellä käyttöliittymällä. Jälleenmyyjä voi itse määrittää asiakaskohtaisesti halutun levytilan, tietokantojen määrän, sekä muut webhotelleihin liittyvät palvelut.

SSL-sertifikaatti mahdollistaa yhteyden salaamisen käyttäjän selaimen ja www-palvelimen välillä. Salaus suojaa tietoliikenteen siten, että ulkopuolinen ei pysty näkemään luottamuksellisia tietoja. ALSO Cloud Marketplacesta voit hankkia seuraavat SSL-sertifikaatit: Comodo Essential, Comodo Essential Wildcard, Comodo EV, Symantec Secure Site Pro, Symantec Secure Site Pro with EV.

Woo® -webbisivukone, jonka avulla webbisivujen tekeminen ja päivittäminen ei ole enää täyttä tuskaa tai vaadi ammattilaisen apua. Woo® drag & drop -tekniikalla luot upeita ja moderneja kotisivuja, jotka näkyvät oikein kaikilla laitteilla. Sisäänrakennetun Adobe Creative Cloud Connected -kuvaeditorin ansiosta muokkaat kuvistasi tyylikkäitä muutamalla klikkauksella. Käytössäsi on myös yli 500.000 kuvan ilmainen kuvapankki ja paljon muita hyödyllisiä työkaluja ja applikaatioita. Tästä palveluun.

FlowForma

FlowForma® BPM on palkittu Office 365 -lisäosa, jolla yritykset voivat ottaa liiketoimintaprosesseja käyttöön nopeasti ja joustavasti. Kooditonta ja pelkästään logiikkaan perustuvaa ratkaisua voidaan hyödyntää esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdyttämisessä, uusien tuotteiden kehittämisessä ja kliinisissä kokeissa. Se tehostaa toimintaa ja parantaa tuottavuutta. Tästä palveluun.

G Datan tietoturvaratkaisut

G Data tarjoaa monipuolisia tietoturvaratkaisuja yritysten tarpeisiin, Antivirus-ratkaisuista päätelaitteiden suojaukseen ja aina kokonaisvaltaisiin tietoturvaratkaisuihin saakka.

LiveArena Broadcast

LiveArena Broadcast ja sinulla on oma tv-kanava! Voit helposti ja kustannustehokkaasti tuottaa ja hallita kaikkea videosisältöäsi yhdestä paikasta. Voit striimata livenä tapahtumia tai lähettää valmiiksi tuotettua materiaalia ja aikatauluttaa lähetykset katsottaviksi miltä tahansa alustalta. Tästä palveluun.

Magic ShareFile

Magic ShareFile on arkaluontoisellekin materiaalille soveltuva, tietoturvallinen, yritysmaailmaan tarkoitettu pilvipalvelu tiedostojen tallentamiseen, siirtämiseen ja jakamiseen. Palvelu on verrattavissa tietyiltä osin yksityishenkilöille tarjottaviin “Dropbox-tyylisiin” palveluihin, joiden käyttö yritysmaailmassa ei ole suositeltavaa. Magic ShareFilessa tiedostot ovat asiakkaan omaisuutta ja sijaitsevat Magic Cloud Oy:n suomalaisissa konesaleissa.

Tiedostojen tarkastelu, käyttö sekä tallentaminen on päätelaiteriippumatonta. Magic ShareFile palvelussa päätelaitteilla tallennetut kansiot ja tiedostot synkronoituvat automaattisesti ja tiedostot ovat katseltavissa normaalina verkkolevynä tiedostojen hallinnassa. Palvelu mahdollistaa yksinkertaisen tavan esimerkiksi liitetiedostojen jakamiseen ja vähentää samalla sähköpostipalvelimien rasitusta.

Intuitiivinen, tietoturvallinen ja päätelaiteriippumaton käyttöliittymä tiedostojen ja kansioiden jakamiseen ja hallintaan. Tästä palveluun.

Azure

Microsoft Azure on Microsoftin julkinen pilvipalveluympäristö, jossa käyttäjät valitsevat haluamansa analyysi-, tallennustila- ja verkkopalvelut voidakseen kehittää ja skaalata uusia sovelluksia tai suorittaa nykyisiä sovelluksia pilvessä. ALSO Cloud Marketplace on muuttanut Microsoft Azure -pilvipalvelujen hankinta- ja ylläpitokäytäntöjä tarjoamalla jälleenmyyjille ympäristön, jossa korkean katteen palvelutarjonta voidaan yhdistää Microsoftin pilvituotteisiin. Azure ALSO Cloud Marketplacessa.

Office 365

Microsoft Office 365 tarjoaa pilvipohjaista tuottavuutta kaikenkokoisille yrityksille ja auttaa säästämään aikaa, rahaa ja vapauttamaan tärkeitä resursseja. Office 365 tuo yhteen tutun Microsoft Office-työpöytäsovellukset sekä Microsoftin uuden sukupolven pilvipohjaiset kommunikaatio- ja yhteistyöpalvelut, esim. Exchange Online, SharePoint Online, Office Online ja Skype for Business Online, jotka auttavat käyttäjiä olemaan tuottavia missä vain.

Mimecast

Mimecast-palveluilla jälleenmyyjät voivat tarjota asiakkailleen sähköpostitilien suojaamista Office 365 -ympäristössä. Mimecastin tietoturvaominaisuudet suojaavat yrityksiä myös tietojen kalastelulta, yritysjohtajiksi tekeytyvien henkilöiden petoksilta ja kiristyshaittaohjelmilta. Mimecast suojaa kohdistetuilta hyökkäyksiltä, varmistaa tietojen eheyden ja auttaa selviytymään tilanteissa, joissa Microsoftin infrastruktuuri ei ole käytettävissä.

TURVAPilvi

TURVApilvipalvelulla tarkoitetaan asiakkaan itsehallittavaa virtuaalista konesalia, joka fyysisesti sijaitsee MPY:n suomalaisessa ja Suomen viestintäviraston sertifioimassa KATAKRI v.3 IV (F)- konesalissa. Palvelu kattaa seuraavat osa-alueet:

  • konesalitilapalvelut
  • virtuaaliset kapasiteettipalvelut (suorittimet, käyttömuistit, tallennustila)
  • varmistuspalvelut
  • vuokralisenssit

Shield Endpoint

Työasemien tietojen etävarmistuspalvelu suomalaiseen konesaliin. Käyttäjän tietokoneelta tehdään automaattinen varmuuskopiointi joko jatkuvasti (suositeltu) tai kerran päivässä. Oletuksena kaikki kansiot ja tiedostot - lukuun ottamatta järjestelmä- ja ohjelmakansioita - varmuuskopioidaan. Näin voidaan varmistaa, että kaikki tärkeät tiedot ovat aina tallessa. Käyttäjä tai jälleenmyyjä voi kuitenkin halutessaan määrittää muitakin tietoja jätettäväksi varmistuksen ulkopuolelle.

Tietojen palautuksen voi tehdä helposti joko varmistetulle tai uudelle tietokoneelle. Jos käyttäjän tietokone hajoaa tai varastetaan, hän voi asentaa ohjelmiston uudelle tietokoneelleen ja palauttaa kaikki vanhalta tietokoneelta varmistetut tiedot alkuperäisissä kansioissaan. Käyttäjä voi halutessaan myös palauttaa vain valitsemansa kansiot tai tiedostot. Rajaton versiohistoria tarkoittaa, että kaikki versiot tiedostoista säilytetään.

Käytetyn teknologian ja optimoidun kaistankäytön ansiosta ohjelma pyörii käyttäjän koneella täysin huomaamattomasti, vaikuttamatta millään lailla muuhun työskentelyyn. Nexetic Shield Endpoint ALSO Cloud Marketplacessa.

Server Backup

Asiakkaan palvelimien tietojen automaattinen varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi toimii täysin automaattisesti eikä vaadi käyttäjältä mitään toimenpiteitä. Ohjelman avulla voi varmistaa kaikkia tietokantoja ja tiedostomuotoja. Myös avoimista ja lukituista tiedostoista saadaan otettua varmuuskopio Shadow Copy –toiminnon avulla. Tiedostoja pystyy varmistamaan myös verkkolevyiltä.

Nexetic Delta Grid-teknologia analysoi muuttuneet tiedot tarkkaan ja lähettää tiedostosta vain muuttuneet osat. Se myös ylläpitää automaattisesti versiohistoriaa eri varmistuskertojen tilanteesta. Palautustilanteessa voidaan valita minkä ajankohdan versio halutaan palauttaa.

Ohjelma on suunniteltu ja optimoitu käyttämään tietokoneen resursseja mahdollisimman vähän. Tietokonetta voi käyttää normaalisti varmuuskopioinnin aikana.

Kaikki varmuuskopiotavat tiedostot salataan ensin käyttäjän tietokoneella ja tämän jälkeen tiedostot siirretään suojatulla TLS-yhteydellä varmistuspalvelimille. Varmuuskopioituja tiedostoja ei voi lukea ilman salausavainta.

Verkkoliikenteen optimoinnissa käytetty älykäs tietojen pakkaaminen ja Nexetic Delta Grid –teknologia vähentää verkkoliikenteen määrää merkittävästi. Näin se mahdollistaa suurien tietomäärien varmuuskopioinnin myös hitailla internetyhteyksillä. Nexetic Online Server Backup ALSO Cloud Marketplacessa.

Nomadesk

Nomadesk tarjoaa helpon ja turvallisen tavan jakaa, synkronoida ja varmistaa tiedostoja. Nomadesk toimii kuten koneesi kovalevyt, säilöen tärkeät tiedostot yhteen paikkaan. Käyttäjän tarvitsee ainoastaan vetää tiedostonsa oikeaan paikkaan ja data on heti slalattu, varmistettu ja valmiina jaettavaksi muille käyttäjille. Nomadesk ALSO Cloud Marketplacessa.

Omnia Intranet

Omnia Intranet on intranet-palvelu, jonka alustan muodostaa Microsoft Office 365 ja Microsoft Azure. Se tarjoaa asiakkaille modernin intranet-ratkaisun, joka on heti käyttövalmis. Se on helppo räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Sitä päivitetään jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla. Omnia Intranet on varma valinta kaikenkokoisille asiakkaille, jotka haluavat tehokkaan intranet-ratkaisun, joka on ajanmukainen vuosienkin kuluttua. Omnia Intranet ALSO Cloud Marketplacessa.

Skykick Cloud Backup

SkyKick Cloud Backupilla hoidat rajattomat varmuuskopioinnit, salamannopean haun ja yhden klikkauksen palautuksen asiakkaasi Office 365 -sähköpostiin, -kalenteriin, -kontakteihin kuin myös SharePointiin ja OneDriveen tallennettuihin kansioihin sekä tiedostoihin. Cloud Backup ALSO Cloud Marketplacessa.

SkyKick Migration

SkyKick Migration Suite koostuu neljästä työkalusta, joiden avulla suunnittelet, siirrät ja hallitset asiakkaasi migraatiot Office 365:een. Migration Suite ALSO Cloud Marketplacessa.

Signature 365

Stroka Business Groupin Signature 365 -tuotetella työntekijöiden allekirjoituksia voi muokata yhden hallintakonsolin kautta, mikä edistää yhtiön yhtenäistä kuvaa ja tehostaa tuottavuutta. Työntekijöiden perustietojen näyttämisen lisäksi sähköpostiviestien allekirjoituksissa voi olla muitakin elementtejä, kuten yhteystiedot, mainospalkki ja yhtiön PR-viesti tai tunnuslause. Signature 365:n käyttöön tarvitaan vain Outlook 2013 (tai uudempi versio) ja Internet-yhteys. Koska mitään erityisiä infrastruktuurivaatimuksia ei ole, sovelluksen käyttö ja hallinta on helppoa. Signature 365 ALSO Cloud Marketplacessa.

Chloe AI

Sundownin tuote on algoritmeja ja koneoppimista hyödyntävä Chloe-tekoälysovellus, joka voi vastata sähköpostissa, tekstiviesteissä, verkkokeskustelussa ja sosiaalisessa mediassa esitettyihin toistuviin kysymyksiin. Automatisoimalla asiakaspalvelua ja myyntitoimintoja Chloe auttaa vakiintuneita yrityksiä kasvamaan. Sovellus pystyy myös oppimaan kokemuksistaan ja tulemaan entistä älykkäämmäksi ajan myötä. Chloe AI ALSO Cloud Marketplacessa.

Act! Essentials

Act! Essentials on yksinkertainen ja kustannustehokas työkalu, jolla yritykset voivat olla yhteydessä vanhoihin ja uusiin asiakkaisiin sekä koota ja hallita yhteystietoja, aktiviteetteja, muistiinpanoja ja historiatietoja turvallisessa pilviympäristössä.

Act! Essentialsin avulla yritykset voivat hallita asiakassuhteita, seurata niihin liittyviä tehtäviä sekä kontaktoida yhteyshenkilöitä tehokkaasti ja tuloksellisesti. Act! Essentials on ihanteellinen apuväline yrityksille, jotka hakevat turvallisessa pilviympäristössä toimivaa sekä aina ja kaikilla laitteilla käytettävissä olevaa tilauspohjaista yhteystietojen hallintaratkaisua. Asiakkuudenhallintaa vuodesta 1987 lähtien tarjonnut Act!-tuotevalikoima on ollut menestys jo yli 30 vuoden ajan, ja siihen on luottanut yli 6 miljoonaa käyttäjää eri maissa. Act! Essentials ALSO Cloud Marketplacessa.

Norton Small Business Security

ALSO Cloud Marketplacen valikoimasta löytyy Symantecin Norton Small Business -tietoturvaratkaisu, joka on suunniteltu tukemaan ja suojaamaan alle 20 työntekijän yrityksiä.

Hyödyntämällä maailman suurimpiin kuuluvaa siviilimaailman kybertietoverkkoa Norton Small Business torjuu vaarallisimmatkin uhat eri ympäristöissä, kuten Windows- ja Mac-tietokoneissa, Android-älypuhelimissa ja -tableteissa sekä iPhone- ja iPad-laitteissa. Norton Small Business sisältää Nortonin kehittyneiden virustentorjuntaohjelmien, haittaohjelmien torjuntaohjelmien ja tietokalastelun torjuntateknologioiden lisäksi Nortonin Mobile Insight -sovellusteknologian, joka auttaa tunnistamaan haittaohjelmia tai epäilyttäviä Android-sovelluksia ennen niiden asentamista. Tuote sisältää myös etäkäyttöiset lukitus- ja puhdistusominaisuudet, joilla voi hallita kadonneita tai varastettuja laitteita. Asennuksessa ei tarvita mitään IT-taitoja. Norton Small Business ALSO Cloud Marketplacessa.

Therefore Online SMB

“Therefore™ Online SMB on nopea ja helppo tiedonhallintaratkaisu, jonka avulla otat datan haltuun ja hyödynnät sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Therefore™ Online SMB on täydellinen dokumentinhallintajärjestelmä pk-yrityksille. Tästä palveluun.

Yhteystiedot

ALSO Cloud Marketplace

sales.fi@also.cloud
http://www.alsocloud.fi

Social Media: