Samsung Flip antaa käyttäjille sujuvan kirjoitustuntuman, joka tuntuu samalta kuin kirjoittaisi kynällä paperille.

Samsung Flip antaa käyttäjien kirjoittaa mille tahansa taustakuvalle. Painamalla muistiinpanon kerrospainiketta käyttäjät voivat kirjoittaa milloin tahansa ja mihin kohtaan tahansa näkyvissä olevaan sisältöön ilman, että se vaikuttaa alkuperäiseen kerrokseen. Käyttäjillä on monipuoliset mahdollisuudet valita, siirtää, rajata ja muokata kuvia sekä ottaa kuvakaappauksia. Kukin kuva voidaan liittää rullaan yhdellä napin painalluksella, jolloin niitä voidaan muokata tai pyyhkiä.

Samsung Flip sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja siinä on valmiina monipuolisia malleja. Flip voi olla kalenteri, aikataulusovellus, ilmoitustaulu tai tarkistuslista. Samsung Flip sopii hienosti monenlaisiin yritysten tarpeisiin ja sitä voi käyttää luovasti eri tavoin.

Flip auttaa sinua ideoimaan uutta projektia tai suunnittelemaan esityksen. Elämäsi on vain helpompaa Flip:n avulla. Miksi?

Koska:

  • Nopea kirjoittaminen useilla väreillä, tyylillä ja leveydellä, yhteensopiva minkä tahansa kohteen kanssa kirjoitusvälineenä
  • Monikirjoitustoiminto tukee jopa neljää eri osallistujaa Flip: n innovatiivisia ominaisuuksia tukee InGlass ™ -tekniikka, joka takaa sujuvan kokemuksen viipymättä.
  • Käyttäjät voivat nopeasti ja helposti valita, siirtää, rajata, ottaa ja muokata valokuvia
  • Käyttäjät voivat kirjoittaa kaikkiin taustakuviin napsauttamalla huomautuskerroksen painiketta.
  • Näyttö toimii kaikissa selaimissa, sisäänrakennetuissa monipuolisissa malleissa ja asiakirjanäkymässä, joka on yhteensopiva Microsoft Word-, PowerPoint- ja PDF-formaattien kanssa.
  • Näyttöä voidaan ohjata tietokoneelta ilman fyysistä yhteyttä


AUTAMME TEITÄ MIELELLÄMME

Ota yhteyttä ALSOn ammattitaitoiseen Samsung tiimiin.


Ota yhteyttä