1. takaisin

Nopeampi myynti, nopeampi tuotto

Asiakkaat vaikuttavat vaativilta vain, jos sinulla ei ole tarjota heille oikeita ratkaisuja. HPE-erikoistarjousten (TVO) ansiosta voit nyt palvella asiakkaitasi paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

Erikoistarjoukset takaavat, että liikkeesi on ensimmäinen paikka, josta PK-yritykset tulevat etsimään budjettiinsa sopivia ratkaisuja.

Oikea diili, oikea ajoitus, oikea hinta

Erikoistarjoukset ovat alennettuja tuotepaketteja, jotka sisältävät suosituimmat palvelin- ja tallennuskokoonpanot monenlaisten PK-yritysten tarpeisiin ja työtehtäviin.

Kohdennettu

HPE on koonnut suosituimmat ja myydyimmät tuotepakettinsa PK-yritysasiakkaiden tärkeimpien tarpeiden ja työtehtävien mukaan. Kyse on virtaviivaistetusta yhden pysäkin ratkaisusta.

Helppo ja nopea

Ei enää aikaavieviä OPG-hintapyyntöjä tai pitkiä toimitusaikoja CTO-tilauksille. Paketit ovat varastotuotteita ja ne voidaan toimittaa asiakkaille nopeasti.

Ketterä

Ketterä ei ole ainoastaan muodikas termi – se on todellisuutta. Vaikka erikoistarjoukset on valmiiksi suunniteltu vastaamaan lähes kaikkien PK-yritysten tarpeisiin, voit silti lisätä niihin vaihtoehtoja. Perustuotteen, lisävaihtoehtojen, ohjelmiston ja HPE Pointnext -palveluiden yhdistelmä on edullisen, luotettavan ja käyttövalmiin ratkaisun tukeva perusta.

Alan johtavat tuotteet

HPE:n tallennuspalvelin- ja verkkotuotteet tunnetaan laadustaan, turvallisuudestaan ja helppokäyttöisyydestään. Voit olla varma, että HPE:n ratkaisut alkaen Proliant-palvelinten luotettavasta prosessorista koko IT-laitteiston hallintaan tarkoitettuun OneView-ohjelmistoon ovat markkinoiden parhaita.

Ansaitse ja säästä

Arvostettuna ALSO-kumppanina voit nyt ansaita Bonus Club -pisteitä jokaisesta myymästäsi erikoistarjouksesta.

Osta ja lunasta pisteet ALSO-verkkokaupasta heti!

Alennetut paketit

Tutustu seuraaviin erikoistarjoukseen tai katso kaikki tarjoukset ALSO-verkkokaupasta.

Erikoistarjoukset iQuotessa

Erikoistarjoukset ovat saatavilla iQuotessa, joka on helpoin ja nopein tapa konfiguroida ja myydä HPE-tuotteita sekä tehdä niistä tarjouksia. Katso erikoistarjoukset sekä ALSO-sopimushinnat iQuotesta käynnistämällä iQuote tästä .