TOIMI NYT – HPE-OSIEN TUOTETUNNUKSET MUUTTUVAT

Tärkeä päivämäärä jälleenmyyjillemme

Merkitse jo nyt 2. joulukuuta 2019 kalenteriisi punaisella.

HPE-jälleenmyyjänä sinun on päivitettävä kaikki osien tuotetunnusluettelot, joita käytät tällä hetkellä tilatessasi HPE:n hybridi-IT-tuotteita ja -palveluita. Joulukuun 2. päivästä lähtien sinun on käytettävä uusia tuotetunnuksia (SKU), kun tilaat tai konfiguroit näitä tuotteita.

Jäljempää löydät tiedot tarvittaviin toimenpiteisiin, jotta voit jatkaa toimintaasi tavalliseen tapaan myös joulukuun 2. päivän jälkeen.

Miksi minun on päivitettävä osien tuotetunnukset?

HPE luokittelee uudelleen 2. joulukuuta 2019 lähtien hybridi-IT-tuotteidensa ja -palveluidensa valikoiman neljään eri segmenttiin: Compute, Specialized Compute, Storage ja Advisory & Professional Services (A&PS).

Tämän seurauksena laitteistoja tilattaessa käyttöön tulevat segmenttikohtaiset tuotetunnukset. Muutos vaikuttaa vain tiettyihin SSD-, HDD-, Memory-, GPU- ja Fabric-vaihtoehtoihin.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että uuden luokittelun myötä yhdellä osalla voi olla jopa neljä eri tuotetunnusta.

Esimerkiksi nykyisellä Specialized Compute -luokkaan kuuluvalla GPU-moduulilla, jonka tuotetunnus on R3K70A, on myös vastaava tuotetunnus Compute-luokassa:

Nykyinen tuotetunnus (jaettu): R3K70A
Tuleva tuotetunnus Compute: R3K70C
Tuleva tuotetunnus Specialized Compute: R3K70A

Lisäksi tehdasasenteisten tuotteiden (#0D1) tuotetunnukset, jotka liittyvät laitteistoihin, kopioidaan tarvittaessa.

Mitkä tuotteet kuuluvat mihinkin luokkaan?

Seuraavassa on erittely HPE:n hybridi-IT-tuotteiden ja -palveluiden luokista:

Compute

ProLiant (DL, ML, Microserver), Synergy, C-Class, Cloudline ja liittyvät palvelut, kuten Lifecycle Event Services, Foundation Care, Proactive Care, Datacenter Care jne.

Specialized Compute

Mission-Critical, kaikki Apollo-alustat (mukaan lukien Apollo 2000, Apollo 6500, SGI 8600 jne.), Edge Compute (Moonshot, Edgeline) ja liittyvät palvelut (edellä kuvatun mukaisesti)

Storage

Apollo 4xxx -sarja, Nimble, 3PAR, Primera, SimpliVity, XP, MSA, StoreEasy, StoreOnce, StoreEver, Disk Enclosures, Storage Networking, ja liittyvät palvelut (edellä kuvatun mukaisesti)

A&PS

Neuvonta ja asiantuntijapalvelut (konsultointi, koulutus jne., eivät liity suoraan laitteistoihin)

Mitä muuta minun tulisi tietää?

Tuotteet säilyvät täysin samoina, kuten hinnatkin. Lisäksi iQuoten kaltaisten konfiguraattoreiden ja muiden työkalujen päivitykset tapahtuvat automaattisesti.

Muutoksista huolimatta ALSO/HPE tarjoaa myös jatkossa erinomaista palvelua. Tilivuoden 2020 (FY20) osalta kumppaniemme kannustimet muodostetaan niin, että segmenttikohtaisilla tuotetunnuksilla on voimassa sama hintataso eri segmenttien välillä.

Muutoksella ei ole vaikutusta ennen 2. joulukuuta tehtyihin avoimiin tilauksiin eikä näiden tilausten asiakirjoihin ja laskuihin.

Mitä resursseja minulla on käytettävissäni, jotta voin jatkaa toimintaani tavalliseen tapaan 2.12. jälkeen?

HPE on julkaissut hyödyllisiä apuvälineitä varmistaakseen, että yrityksesi on valmiina, kun tuotetunnusmuutos toteutetaan 2. joulukuuta.

SKU Mapping Tool:Hakutyökalu, jossa on luettelo FY20:n segmenttikohtaisista tuotetunnuksista, sisältää FY19–FY20-linkityksen.

FAQs: Vastauksia ALSO/HPE-kumppanien siirtymäprosessista esittämiin kysymyksiin.

SKU Mapping Tool FAQs

Nyt kun minulla on kaikki tarvittavat tiedot ja materiaalit, mitä minun tulee tehdä?

TOIMI NYT.

Siirtymäprosessi edellyttää yksinkertaista IT-suunnittelua ja -toteutusta. Voit aloittaa kertomalla kaikille työntekijöille, jotka ovat tekemisissä HPE:n hybridi-IT-tuotteiden ja -palveluiden kanssa tulossa olevista muutoksista.

Tämän jälkeen suosittelemme tutustumaan SKU Mapping Tool -työkaluun, josta näkee, mitkä olemassa olevat tuotetunnukset on päivitettävä. Työkalu löytyy täältä HPE Financial Segmentation Partner Briefcase -osiosta.

Linkistä näet myös muut osion 5 materiaalit. Ne auttavat luomaan kokonaiskuvan siirtymäprosessista ja vastaavat mahdollisiin kysymyksiin.

Tai

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, ota yhteyttä ALSOn HPE-tiimiin.

Kiitos!