1. takaisin

Fiksu ja yksinkertainen korvaa monimutkaisen ja aikaa vievän

Monimutkaisen IT-infrastruktuurin käyttöönoton ja hallinnan ei tarvitse olla monimutkaista. HPE SimpliVity on yhdistetty järjestelmä, hyperkonvergoitu ratkaisu, jossa yhdistyvät laskenta, verkko ja tallennus. Valmistaudu helpoimpaan ja tehokkaimpaan ratkaisuun kaikentyyppisille virtuaalisille työkuormille.

ÄLYKKÄÄN HELPPO

Käyttäjät voivat varmuuskopioida, palauttaa, siirtää tai kloonata virtuaalikoneen tutun vSphere-käyttöliittymän avulla vain kolmella napsautuksella.

OPTIMOITU REUNAA VARTEN

Etätoimipisteet voidaan automatisoida ja ne voivat saavuttaa korkean käytettävyyden vaivattomasti. Keskitetty hallintakonsoli yksinkertaistaa reunan ja ROBO-toimipisteiden valvontaa ja tekee usean toimipisteen infrastruktuurin hallinnasta helppoa.

HYPER EFFICIENT

Just like a smartphone combines a video camera, music player and phone, hyperconverged solutions like SimpliVity combine servers, storage, and networking into one system. By assimilating eight to twelve core data center activities including SSD arrays for all-flash storage, appliances for replication, backup and data recovery, real-time deduplication, WAN optimization, cloud gateways, and backup software, SimpliVity takes convergence to a new level.

A good example for hyper efficiency: HPE Simplivity’s VM-centric backup feature is up to 90% more space efficient compared to standard storage and backup.

Yksinkertaista infrastruktuureja vain yhden ratkaisun avulla

HPE SimpliVity tarjoaa yrityksille kyvyn skaalautua ylöspäin sekä tallennustilan että virtuaalikoneiden osalta. Samalla ne voivat päästä eroon perinteisten ympäristöjen monimutkaisesta hallinnasta. HPE SimpliVityn avulla pystyt samalla kertaa vähentämään toiminnan yleiskuluja sekä parantamaan suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä.

  • Vähäinen ylläpidon tarve: vapauta IT-resursseja työskentelemään muiden projektien parissa
  • Nopea virtuaalityöpöydän käyttöönotto: alle 2 minuuttia 15:n sijaan

  • Säästä sähköä ja tilaa: tallennus, verkkotoiminnot ja laskenta yhden tai kahden yksikön räkissä monimutkaisen kolmikerroksisen räkin sijaan.
  • Aikasäästöt: ”Ota käyttöön ja unohda”

Ei ole liian raskasta työkuormaa eikä liian tarkasti määrättyä vaatimusta

Laskentatehoa vaativa yleiskäyttöinen virtualisointi, reuna, VDI-työkuormat, tallennustehoa vaativat työkuormat tai pienet ROBO- ja reunakäyttötilanteet: HPE SimpliVityn avulla dynaamiset ja lyhytaikaiset säädöt voidaan tehdä lennossa säätämällä virtuaalisia resursseja tarpeen mukaan.

SimpliVity on yhteensopiva HPE InfoSightin, johtavan tekoälyn hallitseman palvelinkeskusten hallintatyökalun, kanssa. Se mahdollistaa palvelinkeskusten täysin automatisoidun omatoimisen hallinnan.

Nyt on sinun vuorosi!

Puhu tiimillesi tulevista asiakasprojekteista ja katso miten SimpliVity voi auttaa sinua saamaan kaupat. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset lisää tietoa!

Talk to your local HPE-specialist