1. takaisin

HPE ProLiant on jo 25 vuoden ajan toimittanut toimialan parhaita pienyrityksille tarkoitettuja palvelimia kaikenlaisiin asiakastarpeisiin. Olemme edelleen innovaation edelläkävijä.

Osta HPE ProLiant nyt

Suuryritysluokan innovaatio

HPE ProLiant telinepalvelimet on suunniteltu helpottamaan hybridipilvikäyttöä ja muodostamaan ketterä, nykyaikainen infrastruktuuri. HPE ProLiant palvelimet on helppo määrittää, asentaa ja päivittää – ne ovat vaivaton, turvallinen ja kustannustehokas tapa tarjota suuryritysluokan tekniikkaa PK-yritysasiakkaille.

Huippuluokan tietoturva

HPE ProLiant palvelimet ovat maailman turvallisimpia palvelimia. Palvelintemme tietoturva on lyömätön kaksiosaisella Silicon Root of Trust todentamismenetelmällä – kaikki laiteohjelmistohyökkäykset estävä silikonisormenjälki – ja monilla muilla suojausmenetelmillä, joita kilpailijoillamme ei ole.

Väylä pilvipalveluihin

Kaikissa HPE ProLiant palvelimissa on HPE Cloud Volumes – suuryritystason pilvitallennuspalvelu Amazon Web Services- ja Microsoft Azure sovellusten suorittamiseen. Pilvi-innovaatio on nyt asiakkaidesi saatavilla helpommin kuin koskaan aiemmin.

HPE Infosight valmius

Kaikissa HPE ProLiant palvelimissa on HPE Infosight tekoälytyökalu, joka ennakoi ja selvittää 86 % kaikista infrastruktuuripinon ongelmista automaattisesti ja ratkaisee tietoaukkopulmat. Saatavat kilpailuedut ovat merkittäviä: infrastruktuurin tehokkuus paranee ja palvelinhallinnan kustannukset pienenevät.

ProLiant jokaiselle sopivaan hintaan

HPE ProLiant telinepalvelimet toimivat aina turvallisesti ja ennakoitavasti. Niiden avulla voit hallita asiakkaidesi paikallisia pilvi-infrastruktuureja ja hybridi-infrastruktuureja. HPE ProLiant on PK-yritysten budjetteihin sopiva suuryritysluokan ratkaisu.

Tarjoa asiakkaillesi suuryritysluokan laskentatehoa PK-yrityksille sopivilla hinnoilla

HPE ProLiant palvelimet ovat kustannustehokkaita ratkaisuja, joiden avulla asiakkaidesi liiketoiminta voi kasvaa. Ota seuraava askel…

Kokoa HPE ProLiant palvelinpaketti iQuote-ratkaisulla – se on 95 % nopeampi tapa kuin puhelin tai sähköposti.

Tee iQuote