Uutuusmallit BenQ RL2455T & BenQ RL2755T

Konsolikilpapelaamiseen räätälöity näyttö, joka tarjoaa pelaajille heidän tarvitsemansa kriittisen suorituskyvyn ja näkyvyyden. Optimoitu elektronisen urheilun peleille, kuten COD, HALO, Street Fighter, Tekken, Mortal Kombat, Pokken ja FIFA. Black eQualizer-ominaisuus valottaa pimeita kohtia ruudulla kuitenkaan ylivaloittamatta vaaleita, jotta sinä näkisit ympäristösi ja kohteesi kaikissa olosuhteissa. Kun peli on kovaa, jokainen sekuntti on tärkeä; 1ms GtG vasteaikansa ansiosta RL2455T ja RL2755T näyttää nopeankin liikkeen huipputarkkana. Viiveetkön tekniikka takaa reaaliaikaisen vasteen, ja erikoisrakenteinen kehys vähentää visuaalisia häiriötekijöitä.

Jalustan vaivattomasti käytettävä korkeussäätö mahdollistaa katselukulman säätämisen kaikille sopivaksi. Yhteensopivuus: PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, Wii ja Wii U. RL sarjan näytöt voi myös kytkeä PC- tietokoneeseen.

BenQ:lta maailman ensimmäinen 240Hz pelinäyttö

BenQ ZOWIE XL2540 240Hz e-Sports Monitor

PC-kilpapelaamiseen tarkoitetut XL-sarjan huippuluokan näytöt on hienosäädetty mahdollisimman sulavaa ja nopeavasteista pelikokemusta varten. Terävä kuvanlaatu antaa pelaajalle oikeat aseet kilpailuun.

Linkki valmistajan sivuille tuotteeseen: http://www.benq.fi/product/gaminggears/xl2540/ ja http://zowie.benq.com/en/product/monitor/xl/xl2540.html

BenQ ZOWIE -tuotteet

24'' tai alle

25" tai yli

Gaming-videot

BenQ ZOWIE - Each Day Better Than The Last

BenQ Gaming Monitor: XL2430T - The Best for Professional Gamers
BenQ ZOWIE RL-series Monitor - Instant Response Matters

BenQ ZOWIE RL2460 Head-to-head Combat Station Setup

BenQ Gaming Monitor: XL2720T - World's Best Monitors For All Games
BenQ Gaming Monitor: XL2720Z - Professional Gaming Monitor

Yhteystiedot

Ritva Virtanen
ALSO Finland Oy
Product Manager
+358 50 540 8972
ritva.virtanen@also.com