Gaming

SteelSeries on pelialan brändi, joka johtaa laadukkaiden, innovatiivisten ja tarkoituksenmukaisten oheislaitteiden markkinoita. Yrityksen intohimo on toiminut eteenpäin ajavana voimana monille innovaatioille ja teknologioille, joista on tullut alalla tunnettuja ja pelaajille välttämättömiä. Maailmanlaajuisesti tunnettu brändi tukee myös kilpapeliturnausten kehitystä ja elektronisen urheilun ammattilaisjoukkueita sponsori- ja yhteistyösopimuksilla sekä yhteisöjä avustamalla. Yritys haluaa olla paras alallaan ja puhkuu siksi intohimoa ja voitontahtoa. Tämän takia SteelSeries haluaa toimia yhteistyössä maailman arvostetuimpien ja tunnetuimpien toimijoiden kanssa auttaakseen pelialaa kasvamaan ja kehittymään yhä vahvemmaksi. www.SteelSeries.com.

UUTUUS: Rival 500

Rival 500 on kumouksellinen pelihiiri, jonka muotoilu ja painikkeiden asettelu on tehty peukalon ja käden luonnollisen liikkumisen ehdoilla. Rival 500 heittää perinteisen MMO/MOBA-hiirten painikkeiden ruutukaavan roskikseen ja on samalla maailman ensimmäinen peliohjain, joka on varusteltu peukaloiden keinukytkimillä.

Tutustu tuotteeseen

UUTUUS: Siberia 840

Siberia 840 tarjoilee keskeytymätöntä langatonta äänentoistoa kahdella vaihdettavalla Li-ion-akulla, Dolby 7.1 –tilaäänet Dolby Digital –laitetason tuella, universaalin yhteensopivuuden kaikilla laitekokoonpanoilla, ääniasetusten täydellisen hallinnan OLED-näytöllä varustetulla kaukosäätimellä, toimintonäppäimillä varustetut kuulokkeet ja jopa mahdollisuuden säätää pelikeskustelujen asetuksia LiveMix-toiminnolla. Kuulokkeiden ominaisuuslista vain jatkuu jatkumistaan, sillä Siberia 840 on entistäkin monipuolisempi Bluetooth-toimintojen ja SteelSeries Engine 3 –ohjelmiston tarjoamien mahdollisuuksien ansiosta.

Tutustu tuotteeseen

Rival 700

Huipputarkka vuorovaikutteinen ase, joka on säädettävissä pienintä yksityiskohtaa myöten.

SteelSeries APEX M500

Apex M500 on turnaustason taustavalaistu mekaaninen näppäimistö, joka on rakennettu ammattipelaajien tarpeitten ympärille.

Tuoteinfo

Hae tuotekoodilla tai nimellä tuotetietoja ja tuotekuvia.

Tuotetietoihin
Joni Hukkanen
ALSO Finland
Product Manager
+358 40 503 5531
joni.hukkanen@also.com