LEGION - PELAAJILTA PELAAJILLE!

Lenovon uusi pelikonemallisto on suunniteltu erityisesti niille, jotka eivät kaipaa punaisia lohikäärmeitä tai avaruusaluksen ulkonäköä laitteisiinsa. Design on täysin uudenlainen: hillitty ja tyylikäs ulkoa, mutta tehokas ja raju sisältä. Laitteille ominaista ovat pienet yksityiskohdat ja ratkaisut, jotka on tehty pelaajien palautteen ja toiveiden perusteella. Ominaista kaikille Legion-laitteille on kahden vuoden takuu ja takuun säilyminen, vaikka laitteeseen tehdään päivityksiä tai vaihtoja komponenteille. Legion brändinä haluaa edistää modernia pelaamista ja tarjota käyttäjille mahdollisuuden pitkäikäiseen laitteeseen sekä päivitettävyyteen: tästä syystä virtalähde, emolevy, näytönohjain ja muut tärkeimmät komponentit ovatkin standardikokoisia, eli helppoja päivittää.

Tutustu Legion -tuotteisiin

LEGION-PÖYTÄKONEMALLISTO

Legion-pöytäkonemallisto sisältää 530- ja 730 -mallit, mutta lisäksi runkovaihtoehtoja on kaksi: T kuten Tower ja C kuten Cube. T530 ja T730 ovat perinteisiä tornimallin pöytäkoneita, joiden sisään mahtuu vaikkapa viisi kiintolevyä ja useampi extratuuletin. C530 ja C730 mallit puolestaan ovat kolmanneksen pienempiä ja huomattavasti matalampia, koska modernit komponentit ovat entistä pienempiä ja ilmankierto saadaan myös pienessä rungossa vastaamaan täyden tornin tehoa. Ominaista kaikille Legion-pöytäkoneille on mm. kantokahva laneja varten, led-valot rungossa ja äärettömän nopeasti ja helposti avattavissa oleva sivupaneeli, joka mahdollistaa laitteen helpon huollon, puhdistuksen tai osien päivittelyn.

LEGION-KANNETTAVAT

Legion-kannettavien valikoimasta löytyy Y530 ja Y730 mallit, joille kummallekin on ominaista liitäntöjen siirto laitteen sivuilta takaosaan, jotta kaapelit eivät häiritse pelaamista. Y530:n näppäimistö on valkoisella taustavalolla varustettu, mutta järeämpi Y730 sisältääkin jo täydet RGB:n värivaihtoehdot. Kummastakin mallista saa pohjalevyn irti helppoa päivittämistä varten ja tuuletusaukkojen määrän lisäämisellä ilmankiertoa on parannettu huomattavasti aiemmasta.


ALSO Finland yhteystiedot

Photo of Heli Sisto
Heli Sisto Product Manager
Lenovo PC –kuluttajatuotteet
Puh.+358 40 779 9943 E-mail heli.sisto@also.com