Xtreme Performance Gear (XPG) on ADATAn brändi, joka tuottaa korkealuokkaisia tuotteita pelaajille, e-sport ammattilaisille ja alan harrastajille. XPG työskentelee läheisesti yhteisöjen kanssa ja tuo näiden näkemystä kuluttajatuotteisiinsa. Jokainen XPG-brändätty tuote käy läpi tarkat ADATAN A+ -testit, jonka ansiosta niiden laatu, suorituskyky ja vakaus ovat huippuluokkaa. Sen lisäksi XPG-linjaston tuotteet on suunniteltu tyylikkäiksi ja ne ovatkin saaneet useita muotoilutunnustuksia, kuten japanilaisen Good Design ja taiwanilaisen Excellence Gold Award -palkinnot.

XPG:llä pelaajat saavuttavat äärimmäisen pelikokemuksen ja jokainen hetki on elämys. Lisätietoja osoitteesta www.xpg.com/en/(eng).

Solid State Drives

Tyyli ja nopeus yhdistyvät XPG SSD-levyissä. Pelaajat hyötyvät nopeammista latausajoista ja vasteajoista sekä 2,5", että M.2 mallisarjoissa. Levyissä hyödynnetään uusinta 3D NAND -valmistusprosessia ja suorituskykyä parantavia ominaisuuksia.

Katso Solid State Drives -tuotteet shopissa

Muistikammat

Muisti on yksi peli-PCiden avainkomponenteista ja XPG-muistikammat ovat luokkansa parhaimmistoa. DDR4 muistikammat ovat vakaita, yhteensopivia ja kellottuvat hyvin. Lisäksi ne näyttävät upeilta nykypäivän rehentelevissä kokoonpanoissa!

Ulkoinen tallennus ja kotelot

Kestävällä ja nopealla, kytke-ja-käytä periaatteella toimivalla SSD:llä lisäät vaivatta tallennuskapasiteettia PC:hen tai konsoleihin. XPG:n tyylikkäällä ulkoisella kotelolla voit myös hyödyntää ylimääräiseksi jääviä 2,5" levyjä - eikä tallennustilaa mene hukkaan!

Yhteystiedot

Tomi Hurme
Product Manager
+358 44 779 7306
Tomi.Hurme@also.com