Aruba Instant on suorituskykyinen ja joustava Wi-Fi-ratkaisu

Loppukäyttäjät haluavat käyttää mobiililaitteita tuottavasti. Siksi organisaatioiden täytyy löytää kustannustehokkaita tapoja rakentaa ja tukea langattomia verkkoja. Samalla kuitenkin organisaatioiden tulee tarjota paras mahdollinen käyttäjäkokemus ja suorituskyky. Ilman erillisiä kontrollereita toimivat Wi-Fi-ratkaisut ovat yksinkertaisia ja edullisia. Niiden käyttö ei vaadi erillistä kontrollerilaitteistoa. Kontrolleritoiminnnot ovat valmiina tukiasemissa. Ne tarjoavat vikasietoisen, suorituskykyisen ja helposti hallittavan Wi-Fi-ratkaisun.

Aruba Instant on ainoa ilman erillistä kontrolleria toimiva Wi-Fi-ratkaisu, joka on ensiluokkaisen suorituskykyinen, kestävä ja joustava. Aruba Instant -ratkaisussa on yritystason tietoturvaominaisuudet. Käyttöönotto on helppoa ja hallinta yksinkertaista.

Aruba Instant -ratkaisu sisältää itsessään selkeän paikallisen hallintakäyttöliittymän ilman erillisiä kustannuksia. Lisäksi ratkaisua voidaan hallita Aruban monipuolisella AirWave- tai pilvipohjaisella Central-ratkaisulla, jotka tarjoavat kaikenkattavan hallintanäkymän langattoman verkon toimintaan. Aruba Instant on sovellustietoinen ratkaisu, joka tarjoaa edistyksellisen näkymän ja hallittavuuden käytettäviin sovelluksiin sekä liikenteeseen. Aruba Instant on vikasietoinen, sillä ratkaisu jatkaa toimintaansa paikallisesti, vaikka ulkoiset yhteydet katkeaisivat. Tällöin ratkaisua voidaan edelleen hallita paikallisen hallintakäyttöliittymän kautta.

Aruba Instant sopii sekä pieniin että suuriin ympäristöihin. Ratkaisu sisältää myös ulkotukiasemia, jolloin WLAN-peittoaluetta voidaan jatkaa myös ulkoalueille tai kylmiin ja kosteisiin tiloihin. Samaan tukiasemaryhmään voit vapaasti valita eri tukiasematyyppejä.

Me Aruballa ymmärrämme, että liiketoiminnan vaatimukset ja tarpeet saattavat muuttua nopeasti. Aruba Instant -tukiasemien elinkaarikustannukset ovat alhaiset, sillä samat tukiasemat saadaan toimimaan milloin tahansa kontrolleri- tai pilviympäristössä (Aruba Central) asiakkaan tarpeiden mukaisesti


ALSO Finland yhteystiedot

Photo of Victor Mickelsson
Victor Mickelsson Sales Specialist +358 40 508 2195 E-mail
Photo of Simo Mäkinen
Simo Mäkinen Technical Manager +358 50 540 0539 E-mail
Meidät kaikki tavoitat myös osoitteesta hpekonfiguraatiot@also.com