Aruba ClearPass on kattava roolipohjainen pääsynhallintaratkaisu.

ClearPass skaalautuu sisäänrakennetun laiteprofiloinnin, kattavien raportointiominaisuuksien, reaaliaikaisten hälytysten sekä automaattisen reagoinnin ansiosta johtavaksi pääsynhallintaratkaisuksi Autentikoitavan käyttäjän ja/tai laitteen tiedot varmennetaan ClearPass-politiikan mukaisesti, jolloin varmistetaan oikeanlaiset pääsyoikeudet verkkoon ja resursseihin.

HUOM! Kaikki promootiot ovat voimassa 31.7.2019 saakka. Ei voida yhdistää muihin erikoishinnoitteluihin tai alennuksiin. Kysy lisää ALSOlta!

Aruba ClearPass -pääsynhallintaratkaisu myös IoT-laitteille

Aruba ClearPass on todella kattava roolipohjainen pääsynhallintaratkaisu, joka skaalautuu myös sisäänrakennetun laiteprofiloinnin ja kattavien raportointien sekä reaaliaikaisten hälytyksien ansiosta johtavaksi politiikkamoottoriksi digitaalisissa työympäristöissä. Kaikki kerätty data autentikoinneista hyödynnetään, jotta käyttäjille ja laitteille myönnetään varmasti oikeat käyttöoikeudet yhteystavan, laitteen ja autentikointitiedon mukaan.

Sisäänrakennettu profilointi kerää reaaliaikaista dataa mm. laitekategorioista, valmistajista ja käyt töjärjestelmäversioista. Enää ei tarvitse arvailla, kuinka monta laitetta on kytkeytynyt kiinteisiin ja langattomiin verkkoihin. Yksityiskohtainen näkyvyys tuottaa auditointeihin vaadittavat tiedot ja auttaa selvittämään suorituskykyyn ja tietoturvaan liittyviä riskitekijöitä. Lukuisia uusia IT-haasteita on aiheutunut siitä, kun on haluttu tarjota saumaton kokemus tämän päivän mobiilikäyttäjille ja ottaa IoT-teknologiaa nopeasti käyttöön.

Yhteyden takaaminen kiinteisiin ja langattomiin verkkoihin milloin ja missä tahansa vaatii suunnittelua, oikeat työkalut sekä vahvan perustan. ClearPass vastaa näihin haasteisiin. Keräämällä ja vertaamalla reaaliaikaista dataa ClearPass auttaa määrittämään poliitikat, jotka toimivat missä tahansa ympäristössä: toimistossa, kampuksella tai vaikka urheilukentällä. ClearPass tarjoaa maailmanluokan integraatiot alan johtavien järjestelmien kanssa kuten palomuurien, SIEMien, MDMien ja vahvojen autentikointiratkaisuiden (Two Factor) kanssa.


ALSO Finland yhteystiedot

Photo of Victor Mickelsson
Victor Mickelsson Sales Specialist +358 40 508 2195 E-mail
Photo of Simo Mäkinen
Simo Mäkinen Technical Manager +358 50 540 0539 E-mail
Meidät kaikki tavoitat myös osoitteesta hpekonfiguraatiot@also.com