Aruba Centralin avulla verkon käyttöönottoon kuuluu aikaa vain muutamia minuutteja

Aruba Centralin avulla kaikki toiminnot hoituvat vaivattomasti, verkon asennuksesta sen valvontaan ja ylläpitoon. Hallitsetpa sitten yhtä konttoria tai useita etätoimipisteitä, saat kaiken tarvitsemasi näkyvyyden ja hallinnan yhdestä näkymästä, johon saat yhteyden mistä tahansa. Palvelutarjoaja-näkymän kautta hallitset helposti ja turvallisesti useiden asiakkaiden ympäristöjä yhdellä näkymällä. Central automatisoi laitteen konfiguroinnin, eli verkon käyttöönottoon kuuluu aikaa vain muutamia minuutteja.

Aruba Central hallinnoi verkkoa pilvessä – asennuksesta ylläpitoon

Aruban pilvihallintaratkaisussa on täydellinen yhdistelmä palveluita, yksityiskohtaisia konfiguraatiomahdollisuuksia sekä verkonhallintanäkyvyyttä. Ja kaikki tämä pilvipalvelun hinnalla ja toiminnallisilla eduilla.

Aruba Centralin avulla kaikki toiminnot hoituvat vaivattomasti, verkon asennuksesta sen valvontaan ja ylläpitoon. Hallitsetpa sitten yhtä konttoria tai useita etätoimipisteitä, saat kaiken tarvitsemasi näkyvyyden ja hallinnan yhdestä näkymästä, johon saat yhteyden mistä tahansa. Palvelutarjoaja-näkymän kautta hallitset helposti ja turvallisesti useiden asiakkaiden ympäristöjä yhdellä näkymällä. Tietohallinto voi lähettää Aruba Instant -tukiasemia, kytkimiä ja kontrollereita etätoimipisteisiin, joissa ne puretaan pakkauksistaan ja automaation ansiosta kuka tahansa, ilman teknistä kokemusta, voi liittää ne verkkoon. Central automatisoi laitteen konfiguroinnin, eli verkon käyttöönottoon kuuluu aikaa vain muutamia minuutteja.

Yksinkertaisesta dashboard-näkymästä näkee yleiskuvan verkosta sekä asiakas- ja sovelluskohtaisen suorituskyvyn. Aruba Centralin avulla yritykset voivat helposti saada investoinnistaan lisähyötyä käyttämällä älykästä verkkoanalytiikkaa. Verkkoanalytiikka tarjoaa tietoa verkon käytöstä, jonka avulla yritykset voivat kehittää toimintojaan ja tukea liiketoiminnan kasvua.


ALSO Finland yhteystiedot

Photo of Victor Mickelsson
Victor Mickelsson Sales Specialist +358 40 508 2195 E-mail
Photo of Simo Mäkinen
Simo Mäkinen Technical Manager +358 50 540 0539 E-mail
Meidät kaikki tavoitat myös osoitteesta hpekonfiguraatiot@also.com